Οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4»

 
Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, παρουσιάζει τις προτάσεις της για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4» με αντικείμενο «Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνίες Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων».

Η Δημοτική Αρχή απηύθυνε πρόσκληση σε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις να συμμετάσχουν στην επεξεργασία των προτάσεών της και να καταθέσουν τυχόν δικές τους προτάσεις, για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4», προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν όλες με μοναδικό γνώμονα το βέλτιστο καλό της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 01.03.2021, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Μιλτιάδης Κύρκος παρουσίασε την Υφιστάμενη Κατάσταση του Δήμου μας στο υπόψη πεδίο της πρόσκλησης ενώ έκανε και εκτενή αναφορά στο επικαιροποιημένο Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου.  Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κα. Ελένη Δάβαρη παρουσίασε αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Παρόντες ήταν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων οι οποίοι ενημερώθηκαν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους, προ της τελικής υποβολής των προτάσεων του Δήμου.  

Ακολουθούν οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης 4»:

Προτάσεις κ. Μιλτιάδη Κύρκου

Προτάσεις κας Ελένης Δάβαρη


Νεότερη Παλαιότερη