Τέσσερα κρούσματα COVID-19 σε 690 ελέγχους το Σάββατο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

Με απόλυτη επιτυχία, ασφάλεια και ευρεία συμμετοχή των δημοτών της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (06/02/2021) διενέργεια rapid tests, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και συνεχίζει:

Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, προς τον ΕΟΔΥ και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα προσωπικά, κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Υγείας βρέθηκαν στην πόλη μας και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ ήλεγξαν 690 συνδημότες μας και ανάμεσά τους βρέθηκαν μόλις τέσσερα (4) θετικά κρούσματα.

Οι τέσσερις συμπολίτες μας που βρέθηκα θετικοί στον ιό, ενημερώθηκαν άμεσα και έλαβαν από το ιατρικό επιτελείο του ΕΟΔΥ τις απαραίτητες οδηγίες για την πορεία της αποθεραπείας τους.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα που εισάκουσε το αίτημά μας και ο Οργανισμός βρέθηκε στην πόλη μας για να διεξαγάγει τους απαραίτητους ελέγχους. Δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, ενώ δοθείσης της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στους συνδημότες μας που βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, αλλά και σε όλους όσους εργάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η όλη διαδικασία.

Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους πολίτες που βρέθηκαν στην πλατεία της πόλης και με υπομονή, ασφάλεια και απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας (μάσκες και αποστάσεις) συμμετείχαν σε αυτή την απαραίτητη διαδικασία.

Φαίνεται πως η πόλη μας τα πάει αρκετά καλά στο θέμα της αυτοπροστασίας της από τον ιό. Τα μόλις 4 κρούσματα σε σύνολο 690 ελέγχων είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα, αλλά είναι μόνο η αρχή. Θα πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να αυτοπροστατεύομαστε τηρώντας ευλαβικά όλες τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας, έτσι ώστε να «ξυπνήσουμε» όσο το δυνατόν νωρίτερα από αυτόν τον υγειονομικό «εφιάλτη» και να πάρουμε και πάλι τις ζωές μας στα χέρια μας».

Νεότερη Παλαιότερη