Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός 2021 - Ο Γιώργος Οικονόμου στον Επικοινωνία FM

Όλη η  συνέντευξη που έδωσε χθες στο ραδιόφωνο  Επικοινωνία 94FM ο επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή Γιώργος Οικονόμου για να πληροφορηθούν οι δημότες τι πραγματικά συνέβη, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό 2021.

Παρά τους τακτικισμούς, τις απειλές και την αήθη συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, έγινε μία  ουσιαστική συζήτηση, όπου καταστήσαμε σαφές ότι χωρίς διάθεση κατεδάφισης και συνολικής άρνησης της πρότασης της δημοτικής αρχής, επιζητούμε την συναίνεση, με  ουσιαστικές προτάσεις που έχουν την ευρεία αποδοχή των παρατάξεων, των φορέων και των δημοτών.
 
Η  πρότασή μας για το Τεχνικό Πρόγραμμα που τελικά ψηφίστηκε,  συνθέτει,  βελτιώνει, προστατεύει την νομιμότητα και αξιοποιεί κατά το δυνατόν τα τεχνικά και οικονομικά δεδομένα όπως αυτά παρουσιάζονται συνολικά από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου. Κανένας δεν μπορεί να αλλοιώσει με απίθανες μεθοδεύσεις που δεν έχουν  νομικό έρεισμα, αυτό το αποτέλεσμα και μάλιστα  μετά το τέλος της ψηφοφορίας. Οι ενέργειες αυτές αποτελούν θεσμική εκτροπή και βάζουν τον Δήμο μας σε περιπέτεια. Ας το καταλάβουν έγκαιρα πριν να είναι πολύ αργά.
 
Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, συνεχίζουμε με υπευθυνότητα την  προσπάθεια,   να δώσουμε ένα ουσιαστικό μήνυμα ενότητας, ελπίδας και προοπτικής, που τόσο ανάγκη έχει ο Δήμος μας αυτή την περίοδο.


ΝΕΑ ΑΡΧΗ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥH

Νεότερη Παλαιότερη