Kάλεσμα του Συλλόγου ΠΑΙΣΔΑΠ στο σημερινό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος

 

Τώρα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας παιδιών και εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων παιδικών σταθμών Aγίας Παρασκευής στηρίζει την πρωτοβουλία και διεξαγωγή συλλαλητηρίου για τα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας παιδιών και εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς. Διοργανωτές του συλλαλητηρίου είναι το Συνδικάτο O.T.A. Ν.Αττικής, η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής και η Επιτροπή Σχολικών Καθαριστριών Αθήνας.

Μετά και το πρόσφατο κρούσμα που παρουσιάστηκε σε παιδαγωγό στον παιδικό σταθμό της Λάδωνος αλλά και γενικά την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τα χιλιάδες κρούσματα, δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια .

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών απαιτώντας από την κυβέρνηση τη λήψη εδώ και τώρα όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία της υγείας των παιδιών μας και των εργαζομένων. Στοχεύουμε στην λήψη μέτρων που θα προασπίζονται τις ανάγκες μας, όχι με ανεπαρκή πρωτόκολλα που αδυνατούν να εφαρμοστούν λόγω των τραγικών ελλείψεων σε υποδομές και προσωπικό.

Καλούμε σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 3 Νοέμβρη στις 18.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών.

e-mail: syllogosgoneonps@gmail.com / τηλ. Επικοινωνίας: 6942778971

fβ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Νεότερη Παλαιότερη