Αγωνιστική δραστηριότητα του ΓΣΑΠ

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ  ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Ο ΓΣΑΠ ζητάει από την σημερινή δημοτική αρχή να εντάξει στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 την ανέγερση του κλειστού προπονητήριου.

Ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς σε διάβημα που κάναμε από κοινού, την Πέμπτη 01/10, με τα σωματεία ΚΑΠ και ΑΕΑΠ μας διαβεβαίωσε ότι είναι «ακραίως θετικός» υπέρ του αιτήματός μας. Περιμένουμε  την υλοποίηση της θέσης του.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 83-72

Δεκάλεπτα: 24-19, 23-19, 25-10, 11-24

Διαιτητές: Κηπώσης-Περδέτζογλου(με λάθη, αλλά όχι καθοριστικά)

Βήμα θετικό για την ομάδα μας, η οποία από την αρχή μπήκε δυνατά στον αγώνα. Μετά το πρώτο οκτάλεπτο που το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο, τελειώσαμε το α’ δεκάλεπτο με πέντε πόντους μπροστά. Έκτοτε δεν χάσαμε το προβάδισμα , παρόλη την μαχητικότητα της αξιόμαχης ομάδας της ΑΕΚ. Στην λήξη του ημιχρόνου διευρύναμε την διαφορά στους 8 και στο γ’ δεκάλεπτο ενέσκηψε η καταιγίδα, λόγω κυρίως της πολύ καλής άμυνας της ομάδας μας, ενώ η παραγωγικότητα της επίθεσης μας παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα. Στην αρχή του δ’ δεκάλεπτου ανεβάσαμε την διαφορά στους 28 πόντους, αλλά στην συνέχεια χαλαρώσαμε και ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια. Μάλιστα η νεάνιδα Χριστίνα Κυρκοπούλου πέτυχε το πρώτο της καλάθι με την ομάδα των γυναικών. Της ευχόμαστε να τα πολλαπλασιάσει. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στον προπονητή για την μεστή εμφάνιση, την οποία θέλουμε να ξαναδούμε την επόμενη Κυριακή 01/11/20 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αμύντα.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο κανάλι YOUTUBE του ΓΣΑΠ     https://www.youtube.com/watch?v=jdpvIKc4kWQ&feature=youtu.be

ΓΣΑΠ(Τασιόπουλος): Κάσδαγλη 1, Στούπα 7(1) Κυρκοπούλου 2, Κοντογιάννη 16(2), Ακρίβου 9, Ευαγγελάτου 22(5), Πενέλη, Γκάνια, Ζαχαράκη 14, Σακουλάκη 12(1),Καράμπελα, Κακοσούρη.

ΑΕΚ Περιστερίου(Γεωργουδάκης, Κάργιαννης): Μαλαπάνη 5, Καλαντζή , Ράπτη 6,Γαβαλά 9(3), Ναου , Κυριμάκη , Γιάκαλου 11, Μάνου 4, Κατσιμάρδου 14,Βελιώτη , Τζίβα 16(1), Μεγαλούδη 7(1)

Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΓΣΑΠ : 60-57

Δεκάλεπτα: 12-12,14-20,22-13,12-12

Την εκτός έδρας ήττα γνώρισαν οι κορασίδες μας από την πολύ καλή ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας όπως αναμέναμε είχε τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού ντέρμπυ, με δυναμικά μαρκαρίσματα, νευρικές προσπάθειες και αρκετά λάθη, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο . Στα επί μέρους το ισόπαλο πρώτο δεκάλεπτο, το διαδέχθηκε το πολύ παραγωγικό για την ομάδα μας δεύτερο, με τα κορίτσια μας να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, προηγούμενες με εφτά πόντους. Με ένα σερί δέκα-μηδέν στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, οι γηπεδούχες μπήκαν μπροστά στο σκορ, το οποίο και διατήρησαν μέχρι και 3:30 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, όπου η ομάδα μας ισοφάρισε σε 56-56. Τα λάθη όμως και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ έδωσαν την δυνατότητα στον πιο ψύχραιμο αντίπαλο να πάρει μια σημαντική νίκη.

Έτσι τα κορίτσια μας στις λεπτομέρειες δεν κατάφεραν να κάνουν δώρο το ροζ φύλλο στον προπονητή τους, που είχε την ονομαστική του εορτή και του οποίου του ευχόμαστε χρόνια πολλά, υγεία και πολλές επιτυχίες, παροτρυνοντάς τον να συνεχίσει να δουλεύει στην βελτίωση και ανάδειξη των αθλητριών του αναπτυξιακού μπάσκετ.

Την Δευτέρα 2/11/20 στις 20:30 αγωνιζόμαστε στο Κλειστό Β΄ Μελισσίων με αντίπαλο τον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Πενέλη 15(2), Χατήρα1, Μαντζιώρη21(1), Κυρκοπούλου7(2), Γεραντώνη, Αρβανίτη , Χριστοπούλου, Μητροπούλου, Στρατηγού, Κακοσούρη 3, Παλάσκα 10.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΓΣΑΠ : 9-56

Δεκάλεπτα: 4-17, 0-16, 0-14, 5-9

Σε ένα αγώνα στον οποίο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, η νίκη ήρθε εύκολα. Έτσι στον προπονητή μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετά όλες οι παίκτριες και να δοκιμάσει πολλά διαφορετικά σχήματα.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 31/10/20 στις 18:00 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ Γαλατσίου.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Χατήρα, Μαντζιώρη, Χριστοπούλου, Λυραντζάκη, Μητροπούλου, Κανιστρά, Μήτση, Παλάσκα, Τριανταφύλλη, Αλεξάνδρου, Δασακαλάκη

Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ – ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ: 36–50

Δεκάλεπτα: 9-17, 5-10, 12-18, 10-5

Τα κορίτσια από το Καπανδρίτι μπορεί να ήταν λιγότερα, ήταν όμως μεγαλύτερες σε ηλικία και ήταν και ψηλότερες. Από την αρχή του παιχνιδιού η ευστοχία της αντίπαλης ομάδας και η αδύναμη μας άμυνα, δημιούργησε αισθητή διαφορά στο σκορ. Στο τέλος του παιχνιδιού είχαν πετύχει 5 τρίποντα καλάθια!! Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε όμως χρειαζόμαστε περισσότερη εμπειρία και μαχητικότητα.

Επόμενο μας παιχνίδι, το Σάββατο 31/10/2020 στις 6μμ στο γήπεδο Καβαρνού με την ομάδα ΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

ΓΣΑΠ (Γκόγκου): Λιάρου, Σινάνογλου Κ, Παγίδα, Σινάνογλου Α, Τοτόση, Οικονόμου, Δερμιτζάκη, Κεϊσογλου, Σταυρακάκη, Τοτού, Κοντογιωργάκη, Μητροπέτρου

Ε. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ

Ξεκίνησε το τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ, στο οποίο ο Σύλλογός μας συμμετέχει με μια ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από αθλήτριες γεννημένες το 2008 και μερικές το 2009

Ο στόχος της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ είναι μια όσο το δυνατόν καλή πορεία , αλλά κυρίως η βελτίωση των αθλητριών και η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.
 
ΓΣΑΠ- ΑΟ ΚΑΛΥΒΙΑ

Tην Κυριακή  25/10  διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ για το Τουρνουά της ΕΣΚΑ στο γήπεδο μας. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Τα κορίτσια μας τον περίμεναν με ανυπομονησία και αγωνία μαζί .Ο πρώτος επίσημος αγώνας μετά την καραντίνα. Γρήγορα όμως ξεπέρασαν το άγχος και εφάρμοσαν στο έπακρο τις οδηγίες της προπονήτριας. Όλα έπαιξαν και όλα ένιωσαν μέλος της ομάδας. Εντυπωσιακή η συνεργασία τους, οι πάσες, τα καλάθια που έβαλαν και η ενθάρρυνση που  έδιναν η μία στην άλλη.

Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα έχει ρεπό.
 
ΓΣΑΠ (Λάουρα Νιτουλέσκου): Συρίγου, Τούτση, Νίκου, Αθανασοπούλου, Βερτοπούλου, Παραπαγκίδου, Αγριογιάννη, Κασκαβέλη,Σάντα, Γρηγοριάδη, Τσελεμεγκου και Μαρτάκη.

Νεότερη Παλαιότερη