«Γκολ από τα αποδυτήρια το πρόγραμμα των ταινιών του Σινέ "Θανάσης Βέγγος"»

CINE-SXOLEIOΌσοι γνωρίζουν έστω και λίγο το Βασίλη Ζορμπά και τους επιτελείς του, περίμεναν με περιέργεια την προσωρινή επαναφορά του θερινού κινηματογράφου στο Σχολείο.


Δύο ήταν τα ζητούμενα, οι ταινίες που θα έφερνε ο ΠΑΟΔΑΠ και η οργάνωση λειτουργίας. Η πρώτη απάντηση δόθηκε. Η λίστα των ταινιών που επιλέχθηκε και επιτεύχθηκε είναι άνευ προηγουμένου. Ταινίες που ψάχνει κανείς να δει που παίζονται για να πάει να πληρώσει να τις δει, θα τις απολαύσει δωρεάν στον κινηματογράφο μας.


Μένουν βέβαια ξεκρέμαστες οι κασσανδρικές προβλέψεις και οι θρήνοι για τον ‘’χαμένο παράδεισο’’ που είχαμε. Η απάντηση δόθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με ασύγκριτο πρόγραμμα που μας θυμίζει την ΛΙΛΑ της Δροσοπούλου και το ΕΚΡΑΝ της Ζωοδόχου Πηγής.


Σαν ‘’άρρωστος’’ κινηματογραφόφιλος συγχαίρω τον ΠΑΟΔΑΠ για την επιλογή αλλά και το κατόρθωμα να προβάλλει αυτές τις ταινιάρες δωρεάν.


Ραντεβού στο Σινέ Σχολείο ‘’Θανάσης Βέγγος’’ για να δούμε και το βαθμό επιτυχίας του 2ου σκέλους, που είναι η οργάνωση και λειτουργία. Προς το παρόν και μέχρι στιγμής....ΕΥΓΕ.


Στρατής Χ. Γραμματίδης
Νεότερη Παλαιότερη