Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ακτιο με χορούς και τραγούδια

aktios1

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στον Ακτιο στην Αγία Παρασκευή, γιορτάσαμε την έλευση του νέου έτους!

Όλοι οι εργαζόμενοι, συνάδελφοι από όλες τις μονάδες μας, ένοικοι, συγγενείς και φίλοι, μαζευτήκαμε ως μια παρέα, με μεγάλη χαρά, ελπίδες και προσδοκίες για τη νέα χρονιά, να υποδεχτούμε με τον πιο γιορτινό τρόπο το 2020, να ανταλλάξουμε ευχές και τηρώντας το έθιμο να κόψουμε την βασιλόπιτα μας!

Με ιδιαίτερη τιμή, καλωσορίσαμε και υποδεχτήκαμε την κυρία Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών καθώς και τον κύριο Θανάση Βαθιώτη, Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος. Η έμπρακτη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών, είναι πολύ σημαντική και χαιρόμαστε βαθύτατα που είναι δίπλα μας στο δύσκολο και συνάμα όμορφο έργο μας.

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Ακτίου Δρ Κωστής Προύσκας, έδωσε τις δικές του ευχές, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και αφού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, μοίρασε τα δώρα στους τυχερούς της χρονιάς.

aktios3

Παρέα μας φέτος ήταν η ερμηνεύτρια κα Ευδοκία Ράπτη, ο κος Γιώργος Βασιλειάδης στο μπουζούκι και ο κος Θεόδωρος Χοχτουλας στην κιθάρα οι οποίοι μας θύμισαν τραγούδια από παλιές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου αλλά και λαϊκά άσματα!

Συγκινητική στιγμή της γιορτής μας ήταν η παρουσία της χορωδίας μας από ενοίκους και εργαζομένους, οι οποίοι έψαλλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα και άλλα παλιά τραγούδια.

Για ακόμα μια φορά, οι Σεφ των μονάδων μας μεγαλούργησαν με τις πεντανόστιμες δημιουργίες τους αν και δεν μας αποκάλυψαν τα μυστικά των συνταγών τους!

aktios2

Νεότερη Παλαιότερη