Ζορμπάς-Σταθόπουλος τσακώνονται για τις διαγραμμίσεις του Μίστερ Μπιν που έγιναν παραμονές εκλογών

01Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς ανήρτησε χθες στο προφίλ του "Οι διαγραμμίσεις που έγιναν παραμονές εκλογών στη πόλη μας..... έσβησαν σε 15 μέρες... τι φταίει η μπογιά ήταν τέταρτης κατηγορίας;;;;". Το σωστό βέβαια θα ήταν να συνόδευε την ανάρτησή του μαζί με μερικές φωτογραφίες για να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο εμείς τα σημειώναμε αυτά εδώ και ένα μήνα. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα δημοσίευε στις 12 Μαΐου 2019 ένα κείμενο με τίτλο:

http://www.agiaparaskevi-guide.gr/2019/%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%8c%cf%81%ce%b8%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8e%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9/

Στο δημοσίευμα υπήρχαν φωτογραφίες από διαγραμμίσεις που είχαν ήδη σβήσει ή κατέληγαν σε κάγκελα.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αντέδρασε έντονα στο ερώτημα του διαδόχου του μιλώντας για απαξίωση του συγκοινωνιολόγου του Δήμου που ελέγχει τα έργα και υπεραμύνθηκε της καλής δουλειάς. Επίσης για ακόμη μια φορά, έστω και τώρα, έδειξε να ενοχλείται από την κριτική προτρέποντας να μη γράφει κανείς δημόσια αλλά να ρωτά κανείς τις υπηρεσίες.

Τα πράγματα όμως είναι πάρα πολύ απλά:

Όταν διαγραμμίσεις καταλήγουν σε κάγκελα και σβήνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε κάποιοι απαξιώνονται από μόνοι τους κ. Σταθόπουλε

Όταν οι διαγραμμίσεις σβήνονται τόσο γρήγορα, τότε προφανώς είναι θέμα της μεθοδολογίας και της ποιότητας των χρωμάτων κ. Ζορμπά

Πριν λίγα χρόνια ο κ. Σταθόπουλος προθυμοποιήθηκε ο Δήμος να στείλει κάπου σε κάποια έργα που γίνονταν τα χρώματα. Του αρνήθηκαν. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να μάθει το γιατί.

Σε κάθε περίπτωση το ερώτημα είναι το εξής διότι εμάς δε μας ενδιαφέρουν οι καυγάδες. Η εργολαβία θα πληρωθεί; Κι επειδή ο απερχόμενος Δήμαρχος τα βρίσκει όλα καλά, ο κ. Ζορμπάς επί της ουσίας τι σκοπεύει να πράξει; Σωστά σήκωσε το θέμα, που η παρούσα ιστοσελίδα ανέδειξε έγκαιρα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να μας ενημερώσει πως θα χειριστεί το ζήτημα.
Νεότερη Παλαιότερη