Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής τιμά τη μνήμη της Ανιές Βαρντά

The-Gentlewoman-18-5a

Μετά από μία επιτυχημένη και πλούσια σε δραστηριότητα κινηματογραφική σεζόν με προβολές, συζητήσεις με συντελεστές, σεμινάρια κινηματογράφου και τιμητικές εκδηλώσεις, η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής μας προσκαλεί στην τελευταία προβολή της σεζόν αφιερωμένη στη μνήμη της μεγάλης Γαλλίδας δημιουργού Ανιές Βαρντά.

Για την Βαρντά και το έργο της θα μιλήσει η Πρόεδρος της Λέσχης κ.Μ.Λεγάκη και στη συνέχεια θα προβληθεί η ισπανο-βρετανική ταινία του βραβευμένου με BAFTA Μπεν Σάροκ “Πικαδέρο” την Τετάρτη 17 Απρίλη στις 7.30μμ στο Πέτρινο, Πολιτιστικό Πάρκο “Στ.Κώτσης”, Σπάρτης 1, Αγ.Παρασκευή.

Η ταινία:

Ο Γκόρκα και η Ανε, άνεργοι και οι δύο, είναι το ήσυχο εν δυνάμει ζευγάρι που βλέπει τις επιλογές της ζωής του να καθορίζονται από τα χρήματα, συγκεκριμένα από την απουσία τους, στην Ευρώπη της αβεβαιότητας και της δυσκολίας. Μία ευφάνταστη κοινωνική ταινία με ιδιότυπο χιούμορ και φόντο τα όμορφα τοπία της χώρας των Βάσκων.

Παίζουν: Μπάρμπαρα Γκοενάγκα, Χοσέμπα Ουσαμπιάγκα, Λάντερ Οταόλα

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Είσοδος-εισφορά 3 ευρώ.

Μετά από την προβολή αυτή, η σινεφιλ παρέα της Αγίας Παρασκευής θα ξανασυναντήσει το κοινό της στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος».

 

pikadero

Νεότερη Παλαιότερη