Ολοκληρώθηκαν οι πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στον Ακτιο

aktios_prwtoxronia1

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γιορτάσαμε τον ερχομό του νέου Έτους με τις Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις μας και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας!

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την μονάδα του Άκτιου Αρτ Παλάς την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου με ένα χορευτικό ταξίδι σε όλα τα μέρη της Ελλάδος που μας χάρισε ο χορευτικός σύλλογος Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιουλμπαξέ».

Σειρά είχε ο Άκτιος Οδηγός στην Βάρη, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου με τους “Sweet n’ Lovely” που μας ταξίδεψαν στις δεκαετίες 20’, 30΄και 40΄στην Αμερική!

Οι Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις μας ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στη Μονάδα της Αγίας Παρασκευής με την συντροφιά του Παναγιώτη Δάβαρη στην κιθάρα και του Μάριο Κυριακού στο μπουζούκι οι οποίοι ξεσήκωσαν όλους του παρευρισκόμενους με τα τραγούδια τους!

aktios_protoxronia2

Ο Πρόεδρος  και Διευθύνων Σύμβουλος του Ακτίου Δρ. Κωστής Προύσκας έδωσε τις ευχές του για μια δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους τους παρευρισκόμενους και μοίρασε δώρα στους τυχερούς της χρονιάς μετά την κοπή της πίτας!

Σε όλες τις εκδηλώσεις, συμμετείχαν οι ένοικοι, συγγενείς, εργαζόμενοι και φίλοι του Άκτιου οι οποίοι διασκέδασαν και γιόρτασαν την έλευση της Νέας χρονιάς με πολύ χορό, μουσική και κέφι!

Στο τέλος της γιορτής απολαύσαμε γαστρονομικά εδέσματα από τους Σεφ των Μονάδων μας.

aktios_protoxronia3

Νεότερη Παλαιότερη