Η «Μικρή Αρκτος» της Ελισάβετ Χρονοπούλου στην Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 5/12

mikriarktos1

Επίλογος των τακτικών προβολών για το 2018 με μία γυναικεία κινηματογραφική ματιά: «Μικρή Αρκτος» της Ελισάβετ Χρονοπούλου.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής παρουσιάζει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 8μμ στο Πέτρινο κτήριο του Πολιτιστικού Πάρκου “Στ. Κώτσης” την ταινία της Ελισάβετ Χρονοπούλου “Μικρή Αρκτος”.

Η ταινία: Σε ένα αθηναϊκό ξενοδοχείο ημιδιαμονής, το αναίσθητο σώμα μιας κοπέλας μεταφέρεται σε ασθενοφόρο και ένας άντρας συλλαμβάνεται. Ο τελευταίος θυμάται τη γνωριμία, τη σχέση τους και τι τον οδήγησε σε ένα ακραίο ξέσπασμα βίας.

Πρωταγωνιστούν: Σοφία Γεωργοβασίλη, Γιάννης Κοκιασμένος, Διώνη Κουρτάκη.

Η «Μικρή Άρκτος» έκανε πρεμιέρα στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, ενώ έχει προβληθεί και στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Στο Hellas Film Box στο Βερολίνο απέσπασε το 1ο βραβείο στο Τμήμα “Νέες Ματιές”, ενώ συμμετείχε και στο 39ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ.

Η σκηνοθέτρια και συγγραφέας Ελισάβετ Χρονοπούλου θα είναι παρούσα στην προβολή, όπως και ο διευθυντής φωτογραφίας Χρήστος Αλεξανδρής. Την ταινία θα παρουσιάσει ο σκηνοθέτης Αλέξης Τσάφας και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Είσοδος-εισφορά 3 ευρώ για μη μέλη.

mikriarktos1

Νεότερη Παλαιότερη