Καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε ο «Αρχοντοχωριάτης» στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

1

Τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων απέσπασε η θεατρική παράσταση «Ο Αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία της Ιωάννας Μπακαλάκου, από τον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» που ανέβασε ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής και εντάσσεται στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των δήμων-μελών και φορέων τους, με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση στους Δημότες.
enasti
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη κ. Γιώργος Κουράσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ» κ. Στέφανος Καμπάς, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Σοφία Κορωναίου, οι Αντιδήμαρχοι Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κοινωνικής Πολιτικής Σπύρος Παπαγεωργίου, Παιδείας και Πολιτισμού Πάνος Γκόνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Στέφανος Κασαπίδης, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Βασίλης Τραυλός, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Αϊδίνη – Παπασιδέρη.

Στον χαιρετισμό που απηύθυναν τόσο ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος όσο και ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργος Κουράσης επισήμαναν, μεταξύ άλλων, την άριστη συνεργασία μεταξύ Σ.Β.Α.Π. και Δήμου Αγ. Παρασκευής, όχι μόνο στον τομέα των πολιτιστικών αλλά και σε όλα τα άλλα προγράμματα που επεξεργάζεται και συμμετέχει ο Σύνδεσμος.

11

Νεότερη Παλαιότερη