Το ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ έκοψε την πίτα του

seppvaty44

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Πυροφυλάκιο Κ.Σ. «Μοναστήριον», η εκδήλωση για την κοπή πίτας του 2018, που διοργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Β/Α Τομέα Υμηττού.

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου και εκπροσώπων των φορέων και θεσμικών οργάνων του τόπου μας που απαρτίζουν την Πολιτική Προστασία της χώρας μας. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ. κος Βαγγέλης Τσιγκρέλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και έλαβε κομμάτι της πίτας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής κα Γιάννα Τσούπρα η οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα του 2017, τις πολλές και δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισε η Περιφέρεια την προηγούμενη χρονιά, καθώς επίσης και εξήρε το έργο των εθελοντών. Ακολούθησε ο Επιπυραγός, κος Αράπης Ιωάννης εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κου Γιάννη Καπάκη ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό.

Ακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παιανίας Γλυκών Νερών  κος Θανάσης Σταύρος, ο κος Κατσούλης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κος Γιάννης Σταθόπουλος, ο κος Ρέπας Θανάσης και η κα Αρίδα εκπρόσωποι του Δασαρχείου Πεντέλης, ο  πρώην Διοικητής ΣΔΑΜ – Πλοίαρχος Σουλιώτης Παναγιώτης  ΠΝ, ο κος Σαγιάς εκπρόσωπος του Στρατηγείου Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), ο Υποδιοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών κος Ζαμάνης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης Πύραρχος Δαμιανός Παπαδόπουλος, ο Υποδιοικητής της Π.Υ Κορωπίου κος Μπατάλης Δημήτριος, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της ημέρας και στον οποίο έλαχε το φλουρί της πίτας.

Επίσης το παρόν έδωσε εκπρόσωπος του Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, Ανθυπαστυνόμος Κουρέτας Ευθύμιος και του Τ.Α. Αγίας Παρασκευής Αρχιφύλακας Κοντογιωργάκης, καθώς επίσης και εκπρόσωποι του American College of Greece Deree.

Παρόντες ήταν επίσης ο κος Χρήστος Δημητριάδης και η κα Διονυσία Βρύνιου από την Εθελοντική Δασοπροστασία – Πολιτική Προστασία Παιανίας – Γλυκών Νερών, ο κος Μίνωας Παγώνης από την ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ., ο Αντιπρόεδρος της επίλεκτης ομάδας ειδικών αποστολών Μαρκόπουλου – Κουβαρά κος Σταύρου Δημήτριος και ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Κρωπίας κος Καραγιάννης.
Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε μπουφές με κεράσματα. Επίσης στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική χορηγία της υπέροχης βασιλόπιτας, τα ζαχαροπλαστεία “Tsirou Sweet Creations”, τα οποία είναι αρωγοί στο έργο μας.
Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους που είχαμε την τιμή να παραβρεθούν στην εκδήλωσή μας για την κοπή της πίτας του Σωματείου μας και να ευχηθούμε να έχουμε μια «αναίμακτη» αντιπυρική χρονιά το 2018!

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ.

 

seppvaty1

seppvaty2

seppvaty3

seppvaty5

seppvaty6

seppvaty4

Νεότερη Παλαιότερη