Συνάντηση μελών του Δ.Σ. του ΓΣΑΠ με το δήμαρχο και επίδοση ψηφίσματος

gsap_basket500x270


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΑΠ, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κος Γιάννης Σταθόπουλος στις 17/10/17.  Κατά τη διάρκειά της, τέθηκαν  εκ νέου τα προβλήματα που απασχολούν τον Σύλλογό μας  και του επιδόθηκε το ομόφωνο ψήφισμα της Τακτικής Γενικής συνέλευσης της 08/10/17.


ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΣΑΠ


Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, η οποία συνήλθε σήμερα Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα του Γυμνασίου Κωφών ψήφισε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:


1. Ευχαριστούμε την παρούσα Δημοτική Αρχή διότι συνεχίζει την πολιτική όλων των προηγουμένων, να επιχορηγούνται τα αθλητικά σωματεία της Αγίας Παρασκευής και να παραχωρούνται δωρεάν προς χρήση τα δημοτικά γυμναστήρια.  Στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, ο Δήμος  είναι ο μόνος φορέας που μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης και επομένως επωμίζεται εξ αντικειμένου την ευθύνη για την ουσιαστική επιβίωσή του. Η επιχορήγηση συνιστά κοινωνική παροχή, που συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του πολιτισμού και του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, οι δε αθλητικοί σύλλογοι είναι οι ιμάντες μεταφοράς αυτής της κοινωνικής παροχής στα παιδιά μας.


2. Ευχαριστούμε επίσης και για την επισκευή του παρκέ του γηπέδου Κοντοπεύκου, έργου αναγκαίου, όπως με συνεχή υπομνήματά μας από πολλών ετών, είχαμε ζητήσει.


3. Ζητάμε για πολλοστή φορά τα τελευταία πέντε χρόνια την κατασκευή κλειστού προπονητηρίου. Φοβούμεθα δε ότι μάλλον, ούτε στην διάρκεια αυτής της Δημοτικής Αρχής θα ανεγερθεί, παρ’ όλες τις συνεχείς περί του αντιθέτου υποσχέσεις. Το κλειστό προπονητήριο έχει καταστεί περισσότερο από αναγκαίο, λόγω της συνεχούς αύξησης του αριθμού των αθλούμενων και της αδυναμίας των υπαρχουσών εγκαταστάσεων να τους εξυπηρετήσει. Είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα αυτό, η οποία, εκτός των άλλων, θα αφαιρέσει από πολλούς, καλοπροαίρετους ή μη, το πρόσχημα να επιτίθενται εναντίον άλλων σωματείων, αναζητώντας την αύξηση των ωρών τους χρήσης στα γήπεδα σε βάρος των υπόλοιπων σωματείων που τα χρησιμοποιούν.


Καλούμε δε όλα τα σωματεία ανεξαιρέτως να συστρατευτούμε στον αγώνα για την ανέγερση του προπονητηρίου ΤΩΡΑ.


4. Ζητάμε επίσης την άμεση επισκευή του δαπέδου του ανοικτού γηπέδου Μανσούρη, το οποίο χρησιμοποιούμε επικουρικά, λόγω της αδυναμίας του γηπέδου Κοντοπεύκου να εξυπηρετήσει το πλήθος των αθλητριών μας, διότι είναι φθαρμένο και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας.


5. Ζητάμε την επίσημη ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή για το τι σχεδιάζεται στον χαρακτηρισμένο ως Αθλητικό Κέντρο χώρο των 22 στρ. των Πευκακίων,
λόγω  πληροφοριών περί ουσιαστικής παραχώρησης του χώρου σε Πανελλήνιο Σύλλογο άσχετο με την Αγία Παρασκευή και πρόβλεψης εγκαταστάσεων, που ουδεμία συνάρτηση έχουν με τις αθλητικές ανάγκες της νεολαίας της πόλης μας. Θεωρούμε δε ότι είναι απολύτως λογικό το αίτημά μας να  ληφθεί σοβαρά υπόψη η γνώμη των αθλητικών Συλλόγων της πόλης, αλλά και άλλων τοπικών φορέων, και όχι  υπερτοπικών, άσχετων με την πόλη, οι οποίοι μάλιστα ουδεμία  γνώμη, ηθικά και νομικά, δικαιούνται να έχουν στα δημοτικά μας πράγματα.


6. Τέλος, επαναλαμβάνουμε το πάγιο, αλλά συνεχώς μη εισακουόμενο, αίτημά μας για την ουσιαστική εκπροσώπηση των αθλητικών σωματείων της πόλης στον ΠΑΟΔΑΠ.


•  Να επιδοθεί στον Δήμαρχο και στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ


Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΣΑΠ                                               8.10.17Για το Διοικητικό Συμβούλιο


d.s.gsap

Νεότερη Παλαιότερη