Ξεκινάνε από 1/9 οι εγγραφές για παιδιά στον Ο.Φ. Χολαργού

football


Η ομάδα του Ο.Φ. Χολαργού, σε ένα νέο ξεκίνημα με νέα άτομα στη διοίκηση αλλά και στο προπονητικό team, καλεί όλα τα παιδιά τα οποία ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις ή να ξεκινήσουν την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία, να προσέλθουν στις προπονήσεις των αντίστοιχων τμημάτων που ανήκουν ηλικιακά.


ofxolargouΣυγκεκριμένα, έχοντας:


- στο τιμόνι του νέου ΔΣ και της ομάδας, τον Κυριάκο Γεωργιάδη,


- το προπονητικό δίδυμο Γεώργιο Φελλά & Σωτήρη Βλαχάκη, ως οργανωτές των αθλητικών & προπονητικών διαδικασιών βάζοντας νέες βάσεις ποδοσφαιρικής αντίληψης σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας,


- νέο πρόσωπο στη γραμματεία της ομάδας, την Κυριακή Ηρωδιάδου


- νέο υπεύθυνο Ακαδημίας τον Δημήτρη Κουτουνίδη


O Ο.Φ. Χολαργoύ ξεκινάει τη φετινή σεζόν με νέα πρόσωπα και με υψηλούς στόχους, με συμμετοχές τμημάτων και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ αλλά και στο Soccerlink.


Ελάτε στα γραφεία της ομάδας, Ζακύνθου & Φανερωμένης στον Χολαργό, για την εγγραφή των αθλητών στα τμήματα της Ακαδημίας μας αλλά και να ενημερωθείτε για τη νέα σεζόν, καθημερινά από 17:30-20:00.


Οι προπονητές του Ο.Φ. Χολαργού είναι πτυχιούχοι των ΤΕΦΑΑ και διαπιστευμένοι (κάτοχοι διπλωμάτων UEFA).


Το προπονητικό team, οι ώρες και οι ημέρες προπονήσεων των τμημάτων αλλά και οι ημέρες έναρξης των τμημάτων έχουν ανακοινωθεί στο site της ομάδας (http://www.holargosfc.com)


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας


6937554682 (Υπεύθυνος Ακαδημίας: Δημήτρης Κουτουνίδης)


2106514734 (Γραμματεία Ακαδημίας, Κυριακή Ηρωδιάδου)

Νεότερη Παλαιότερη