Στρατής Γραμματίδης: Γιατί η αγορά του Ιόλα θα είναι καταστροφική γιά το παρόν και το μέλλον του Δήμου

iolasΠαρέμβαση του Στρατή Γραμματίδη, τ. Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής εν όψει της επικείμενης συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος της αγοράς της Βίλας Ιόλας με την παράλληλη αποψίλωση του Τεχνικού Προγράμματος για τα επόμενα χρόνια:


Μία από τις βασικότερες αρχές που αποκόμισα από την θητεία μου στην 24η ΤΞ/ΤΘ είναι, μπροστά σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή εγχείρημα, να κάνω κι εγώ "εκτίμηση παρούσης καταστάσεως".


Συνεκτιμώντας λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ όλα τα δεδομένα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, της καταστάσεως του ακινήτου αλλά και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του κτήματος Ιόλα, αβίαστα μου βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ιδέα της αγοράς, επισκευής και μετά συντήρησής του, είναι ιδέα καταστροφική γιά το παρόν και το μέλλον του Δήμου.


Ελπίζω ότι το ΔΣ στην συνεδρίαση της Τετάρτης (με απ' ευθείας μετάδοση ασφαλώς) θα αναδειχθούν τα υπέρ και τα κατά με αδιάσειστα στοιχεία και όχι με μεγαλοϊδεατικές ατεκμηρίωτες ιδεοληψίες.


Ελπίζω επίσης ότι δε θα "χαθεί η μπάλλα" με συνεχείς επιθέσεις επί προσωπικού, που μόνον αποπροσανατολίζουν χωρίς ΚΑΜΜΙΑ συνεισφορά στην ουσία του θέματος.


Την Τετάρτη λοιπόν στην αίθουσα του ΔΣ ή στις οθόνες μας γιατί το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Νεότερη Παλαιότερη