ΓΣΑΠ: Τα νέα των ομάδων, summer camp, γιορτή λήξης & λαχειοφόρος αγορά

gsap1


Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ


Παρά την διαβεβαίωση που σας δώσαμε στο προηγούμενο δελτίο τύπου της 15.05.2017 ότι, δήθεν, «οι μικρές μας αθλήτριες ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις της περιόδου 2016-17», εκείνες μας διέψευσαν παταγωδώς .  Χθες Κυριακή 21.05.2017  η ομάδα μας των ΜΙΝΙ έδωσε τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς, με την ομάδα  «ΜΑΜΑΔΟΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΓΣΑΠ»!


Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας πούμε το αποτέλεσμα, γιατί «κάποιοι» εξαφάνισαν το φύλλο αγώνα. Επίσης, καταγγέλλουμε την διαιτήτρια κ. Μάρθα Αργυρίου γιατί με τις αποφάσεις της «έσπρωξε» την ομάδα των ΜΑΜΑΔΟΜΠΑΜΠΑΔΩΝ. Το ζήτημα θα καταγγελθεί στην επιτροπή Διαιτησίας, στην οποία θα παραδοθεί και το βίντεο του αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα έχουμε να πούμε ότι δόθηκε η ευκαιρία στις μαμάδες και τους μπαμπάδες των μίνι μας να γίνουν πάλι παιδιά και να χαρούν το παιχνίδι με αντιπάλους τις κόρες τους, οι οποίες ομολογούμε δεν τους φοβήθηκαν ούτε λεπτό. Στο τέλος βέβαια όλοι μαζί φώναξαν «Αγία» και φωτογραφήθηκαν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
 
Β. ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ


Ήδη φθάσαμε τα 114 δώρα από επιχειρηματίες κυρίως της πόλης μας. Καλούμε τους φίλους και τα μέλη μας να στηρίξουν οικονομικά τον Σύλλογό μας αγοράζοντας λαχνούς και να στηρίξουν αυτούς που μας στηρίζουν, τις επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής.


Γ. ΤΟ SUMMER CAMP ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ

Ανακοινώθηκε το summer camp που θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουλίου. Τα παιδιά θα παραμένουν στο γήπεδο από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 04.00 το απόγευμα, ασχολούμενα με αθλητικές δραστηριότητες, υπό την επίβλεψη των προπονητών μας .


Δ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017

Την Κυριακή 11/06/2017 και ώρα 06.00 το απόγευμα θα γίνει η εκδήλωση των Ακαδημιών μας που έχει γίνει πια θεσμός, με την συμμετοχή ομάδων κοριτσιών από πολλά Δημοτικά σχολεία της πόλης. Εφέτος στην γιορτή μας θα συμμετέχει ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ-Τράπεζα Εθελοντών Δοτών του μυελού των οστών», καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ», το χορευτικό συγκρότημα του οποίου θα κλείσει τη γιορτή μας(επισυνάπτεται η πρόσκληση).


Ε. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ανανέωσε για πέμπτη κατά σειρά χρονιά, την συνεργασία του με τον προπονητή Πέτρο Αναγνωστόπουλο και τον βοηθό του Γιάννη Στρατάκο, αναγνωρίζοντας την βασική συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας. Επίσης ανανέωσαν την συνεργασία με τον ΓΣΑΠ και για την επόμενη περίοδο οι αθλήτριες  Χριστίνα Πετυχάκη, Λήδα Πολιτοπούλου, Σοφία Κλείτσα και Νικόλ Γκάνια. Νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας μας η ικανή φόργουορντ Ευαγγελία Βαμβακά (1992) που ξεκίνησε την μπασκετική της παιδεία στην ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ, όπου έφτασε να παίξει και στην Α1, υπό την καθοδήγηση της Ελένης Καπογιάννη. Μετά την διάλυση της ομάδας των Βριλησσίων, η Βαμβακά πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο.ΖΩΓΡΑΦΟΥ και έχει παίξει με υποσχετική στην ομάδα των Καλυβίων και στον Κρόνο Γέρακα.


Οι παίκτριες Χριστίνα Κοντογιάννη και Δανάη Καμμένου, που την προηγούμενη περίοδο είχαν μια επιτυχημένη πορεία με την ομάδα μας, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν στον ΓΣΑΠ και να αναζητήσουν σε άλλη ομάδα την εκπλήρωση των οικονομικών και αγωνιστικών τους φιλοδοξιών. Ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους.


GSAP

Νεότερη Παλαιότερη