Πρωτοφανής η επιτυχία της συνεστίασης του ΓΣΑΠ

synestiasi_gsap1


Την Κυριακή 19/02/2017, έγινε η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου μας στην ταβέρνα «Χρήστος» με πρωτοφανή, για τα δεδομένα της εποχής, προσέλευση μελών και φίλων. Πάνω από 180 άτομα έφαγαν, ήπιαν, διασκέδασαν και  συμμετείχαν ενεργά στη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα.


gsap1Την συνεστίασή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σ. Παπαμιχαήλ και Α. Σερκεδάκης, ο πρ. Δήμαρχος Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Κ. Χατζηανδρέου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας και πρ. Πρόεδρος του ΓΣΑΠ Αθ. Φαλούκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σοφία Αϊδίνη, Γιάννης Λογοθέτης και Γιάννης Μυλωνάκης, η Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Κώστας Αθανασούλης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Μ. Γαβράς, ο πρ. Πρόεδρος του ΓΣΑΠ Β. Λημνιάτης, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΑΠ( Βόλεï) Αθ. Δημακόπουλος, το πρ. μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Π. Παναγάκος, ο βασικός χορηγός του Συλλόγου Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ Α.Ε. Τ. Μουστάκας, οι εκ των χορηγών μας Μ. Τσιντιμάκης των φροντιστηρίων ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ και Α. Καρτάκης των εκδόσεων PRINTA-ΡΟΕΣ, ο Μ. Πέπονας της βιοτεχνίας ΕΣΩΤΕΡΑ, το μέλος του ΔΣ της ΚΑΠ Γ. Μπάρτζης, η Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής Ηλ. Σωτηράκου, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 1ου Λυκείου Α. Μοσχόβης.


Από τον μπασκετικό χώρο, πέρα από τους προπονητές όλων των τμημάτων μας, παρευρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής Μπάσκετ Γυναικών Κώστας Κεραμιδάς, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει και πρώτος προπονητής του ΓΣΑΠ.


Να σημειώσουμε επίσης ότι dj της εκδήλωσης ήταν ο Στέφανος Φυρίγος, μέλος του ΓΣΑΠ, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, ενώ το μεγάλο δώρο του τριήμερου στα Καλάβρυτα κέρδισε το ζεύγος Αθανασούλη.


Και του χρόνου!

Νεότερη Παλαιότερη