Αγώνες και πολλές δράσεις από τις αθλήτριες μπάσκετ του ΓΣΑΠ

gynaikes


Η ομάδα των Γυναικών


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥΣ


ΜΙΚΡΕΣ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΟΛΩΝ


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ


ΓΣΑΠ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: 51-44


Δεκάλεπτα: 15-14, 14-7, 02-11, 20-12


Η ομάδα μας με την χθεσινή εμφάνισή της, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι πιστεύει στον εαυτό της. Έτσι βρίσκει την δύναμη, στηριζόμενη και  στην καλή της άμυνα, να ξεπερνάει τα «νεκρά» επιθετικά διαστήματα, όπως αυτό του γ’ δεκαλέπτου. Παρόλο το εμφανέστατο άγχος, τα κορίτσια μας κατάφεραν, με ένα ξέσπασμα στο δ’ δεκάλεπτο να ανατρέψουν την εις βάρος τους εξέλιξη και να πάρουν καταχειροκροτούμενες το ροζ φύλλο του αγώνα. Να σημειώσουμε επίσης την επιστροφή της Πολιτοπούλου στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες αποχής, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της. Στους θεατές του αγώνα για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Γιάννης Λογοθέτης. Ιδιαίτερη αναφορά να κάνουμε στην θερμή υποστήριξη της ομάδας μας από τις αθλήτριες των υποδομών μας, οι οποίες είχαν πλημμυρίσει το γήπεδο , τόσο για υποστηρίξουν την ομάδα γυναικών, όσο και για να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό Βολών που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Σύλλογός μας.


Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 19/02, ώρα 14:30 με τον Άρη Πετρούπολης στην Πετρούπολη. Να είμαστε όλοι εκεί.


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μακρυνίκα 4, Τριχά 6, Καμμένου 7(1), Κοντογιάννη 11, Κλείτσα 10(2), Ψωμά 2, Πετυχάκη 8, Κούκη 3, Πολιτοπούλου, Αμίτση, Καράμπελα, Γρύλλια.
ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου): Ξεπαπαδέα 5, Δεγαΐτη, Καλάγια, Ζαχαράκη Μ. 10, Μούλτση, Σπαθάρη 4(1), Χελιώτη 21, Καρανάσιου 4, Κρίτσαλου.


1ος   ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΟΛΩΝ


Σπουδαία επιτυχία σημείωσε ο πρώτος διαγωνισμός βολών κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του συναρπαστικού αγώνα μεταξύ του ΓΣΑΠ της Ελευθερίας Μοσχάτου. Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι περισσότερες από τις μικρές αθλήτριες μας των juniors- νικήτρια η Αγγελική Κυρκοπούλου (2009)- των μίνι/προμίνι -  νικήτρια η Αθηναïς Κακοσούρη- και των κορασίδων/παγκορασίδων – νικήτρια η Χρύσα Ζανίκα - ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του Συλλόγου. Οι αθλήτριές αυτές, πέρα από τα δώρα που κέρδισαν, προκρίθηκαν  στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της ομάδας γυναικών με το Σπόρτινγκ στις 02/04/17. Οι νικήτριες που θα αναδειχθούν στο ημίχρονο του αγώνα με την Τρίπολη στις 26/02/17 και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ίκαρο στις 12/03/17, θα συμπληρώσουν τον αριθμό των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στον μεγάλο τελικό της 02/04/17.


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ –ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ :     44 –55


Δεκάλεπτα :  18-12, 3-19, 8-14, 15-10


Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας δεν συνέχισε το ίδιο καλά στις επόμενες περιόδους. Η έλλειψη συγκέντρωσης και οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση, σε συνδυασμό με την μεγάλη αστοχία στα μακρινά σουτ, οδήγησαν στην ήττα. Παρόλα αυτά τα κορίτσια μας έπαιξαν με πολύ πάθος, δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!  Πριν από τον αγώνα το τμήμα μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με το “φλουρί” να τυχαίνει στην Ειρήνη Κούκη, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχηθήκαμε όλοι στην Χριστίνα Αμίτση Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά της!


Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον ΑΜΥΝΤΑ εκτός έδρας  (21:45).


ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 4, Χριστοπούλου, Χριστοδούλου, Κανιαδάκη 13 (3), Χονδρογιάννη, Κούκη 20, Γρύλλια 7, Ζανίκα.
Άρης Πετρούπολης (Τσουμάνη): Σαμαρίδου, Γκόβα, Γούλα Φ. 4, Μαρίνη 19 (1), Γούλα Π. 2, Ευαγγελάτου Αν. 6, Τζίμη 12 (1), Στεφανίδου 4, Ευαγγελάτου Α. 8, Λιγκρή, Φάσουρα.


neanides

Η ομάδα των Νεανίδων


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


ΓΣΑΠ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΟ : 36-40 (εξ αναβολής)


Δεκάλεπτα : 08-13,08-08,11-08,09-11


Σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική τα κορίτσια μας ξεκίνησαν διστακτικά απέναντι στο Μαρκόπουλο και βρέθηκαν πίσω  στο σκορ. Στο ΄Β δεκάλεπτο παίξανε λίγο καλύτερα και έτσι φτάσανε στο ημίχρονο με το σκορ στο16-21. Στο Γ’ δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε ακόμα καλύτερα και έφτασε στο τέλος να είναι πίσω με 27-29. Στο Δ’ δεκάλεπτο όμως, παρά την καλή προσπάθεια τους, δεν τα κατάφεραν να πάρουν την νίκη .


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου Χ., Λούκα, Ζανίκα Κ., Κυρκοπούλου Ρ., Λιλικάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.


ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΟ (Μπαγλαντζή, Ηλιόπουλος) Μάρρα, Σουρμπάτη, Μαρίνη Π., Φέγγου, Μπαïρακτάρη, Παπαδημητρίου,Μαχαίρα, Πίντζου, Μαρίνη Α, Γιαννή, Καρκαμπούνα, Κατσάνου.


ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ-ΓΣΑΠ : 37-51


Δεκάλεπτα : 12-13,06-10,06-14,13-14


Παρα πολύ καλό παιχνίδι για τα κορίτσια μας, τα οποία ήταν  σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ. Στο ΄Γ δεκάλεπτο που ήταν και το καλύτερο στο παιχνίδι  μας βρεθήκαμε μπροστά με 24-37 για να φτάσουμε  στο τελικό 37-51.


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση  το Σάββατο 18-02-2017   στο γήπεδο Κοντοπεύκου με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ στις 19:30.


ΑΟΤΡΙΤΩΝ (Βερτουδος, Κιαχιδης) Κιαχιδου, Σεφερι, Λακα, Καλοχερη, Μπολανου, Οικονομοπουλου, Μανωλακη, Καρβελα, Μοσχιδη, Κονταξη, Αχλαδη.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Ζανίκα Κ., Λούκα, Λιλικάκη, Κυρκόπουλου, Ξηραδάκη, Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.


Δ. ΜΙΝΙ


ΓΣΑΠ-ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ :19-50


Οκτάλεπτα: 2-15, 2-9, 6-13, 5-8, 4-5


Στην δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά, η ομάδα των μίνι μας γνώρισε την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο, χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, όπως δείχνει το τελικό σκορ. Οι αθλήτριές μας βρέθηκαν σχεδόν στο σύνολό τους σε κακή αγωνιστικά ημέρα και μόνο προς το τέλος κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα. Δεν πτοούμαστε όμως και συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη για δουλειά και αγωνιστική βελτίωση, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλες για την προσπάθειά τους.


Επόμενος αγώνας με αντίπαλο την ομάδα των Μελισσίων Β΄, την Κυριακή 19/2/2017 και ώρα 17:45 στο κλειστό γήπεδο  Μελισσίων.


ΓΣΑΠ(Ραρής): Βαρλάμη, Μίνκωφ, Λάμπρου, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου, Δημητράκου, Ξηραδάκη, Φυρίγου, Γιαννακού, Μήτση, Κακοσούρη, Μακαρουνάκη, Λυραντζάκη.
Κρόνος Γέρακα(Γεωργακόπουλος): Μπάτσιου, Αρβανίτη, Χατήρα, Χουγκαζ, Καλλεράντε, Σιμοπούλου, Παπαδοπούλου, Μητροπούλου, Βελισσάρη, Κασιμάτη, Δαμουλάκη,  Παρθένου.


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ JUNIORS


Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα έγινε στο γήπεδό μας την Κυριακή 5/2 η ετήσια κοπή της πίτας των Junior. Όλα τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν ενώ το τυχερό φλουρί (μια μπάλα μπάσκετ) το κέρδισε η  Ίριδα Λιοντάκη. Ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες και στις οικογένειές τους υγεία, καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και κάθε επιτυχία για το 2017.

Νεότερη Παλαιότερη