Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της "Αγίας"

gynaikes


Στιγμιότυπο από την ομάδα των Γυναικών


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΣΠΟΡΤΙΓΚ-ΓΣΑΠ : 59-64


Δεκάλεπτα:   22-24, 15-13, 14-10, 08-17

Στο τελευταίο παιχνίδι του Α’ Γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών η ομάδα μας επιφύλασσε το καλύτερο. Νίκη επί του Σπόρτινγκ μέσα στο σπίτι του, μία νίκη με τεράστια ψυχολογική σημασία, νίκη που στην λήξη του Α’ γύρου μας τοποθετεί στην 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα πόντο πίσω από τον Ίκαρο. Τα κορίτσια μας έπαιξαν σε άμυνα και επίθεση με πάθος που πολλές φορές τα οδήγησε σε πολλά αβίαστα λάθη. Τόσα και τέτοια που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι εάν χάναμε, θα χάναμε μόνο από τα δικά μας λάθη. Η ομάδα μας, με την καθοδήγηση των προπονητών μας, παίζει ωραίο μπάσκετ, οι αθλήτριές μας δείχνουν το ταλέντο τους μέσα στο παρκέ και ο περιορισμός των λαθών μπορεί να ωθήσει ακόμα ψηλότερα την ομάδα. Να σημειώσουμε ότι στις τραυματίες Πολιτοπούλου, Γκάνια προστέθηκε και η Καράμπελα. Ευχόμαστε σε όλες γρήγορη επάνοδο.


Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους προπονητές για τη μεγάλη νίκη.


Τώρα σειρά έχει το Αρκάδι, που θα το αντιμετωπίσουμε στο Ρέθυμνο την Κυριακή 22/01/2017 στην πρώτη αγωνιστική του Β’ Γύρου.


Καλό ταξίδι, καλή επάνοδο και με την νίκη!


ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νανάκος) Εμμανουηλίδου 14(1), Δανούση 12(3), Μπρέλλου, Βαφειάδη 4, Μουζάκη 8, Χαλικιά 12, Ιωαννίδου 3(1), Σερέπα, Δανδουλάκη Μ. 6


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Μακρυνίκα 6, Καμμένου 24(5), Κοντογιάννη 9(1), Κλείτσα 7(1), Ψωμά 1, Πετυχάκη 4, Τριχά 9, Κούκη 4, Αμίτση, Γρύλλια.


Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ –ΜΕΛΑΣ :    63  – 53


Δεκάλεπτα : 13 -6,  17 -17, 13 -19,  20 -11


Με νίκη ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για τις νεάνιδές μετά από ένα μήνα απραξίας! Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά, ιδιαίτερα αμυντικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα μας να ανοίξει τη διαφορά υπέρ της μέχρι και τους 17 πόντους! Από τα μέσα όμως του δευτέρου δεκαλέπτου, αμυντικά κυρίως λάθη, μετέτρεψαν το παιχνίδι σε ντέρμπυ, με τον αντίπαλο να υπολείπεται μόνο ένα πόντο στο τέλος της τρίτης περιόδου! Τα κορίτσια μας δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και πήραν τελικά τη νίκη με διαφορά, χωρίς να αφήσουν την άλλη ομάδα να περάσει μπροστά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Παρά το σχετικό κατά διαστήματα άγχος, η ομάδα μας προσέφερε κατά περιόδους ωραίο θέαμα! Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την προπονήτριά τους για τη νίκη τους!


Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου με αντίπαλο την ομάδα των ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ εκτός έδρας  (21:45).


ΓΣΑΠ (Αργυρίου):  Χριστοπούλου, Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 4, Χριστοδούλου, Περβανά, Κανιαδάκη 19(3), Χονδρογιάννη 4, Κούκη 26, Γρύλλια 10, Ζανίκα.

ΜΕΛΑΣ:  Σκαμπά, Τσιαντούκα)  Καπένη 8,  Φραγκούλη 4,  Μπένου, Καρανικόλα 19(1),  Μονεμβάσιου 12(3),  Τρυφωνίδη 8, Τουλούπη 2, Κοτρώτσιου.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΟΜΑΔΑ Α: ΓΣΑΠ-ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ : 35-30

Δεκάλεπτα : 06-02,06-09,08-08,15-11.

Πρώτο παιχνίδι του 2017 για τα κορίτσια μας που ξεκίνησαν πολύ δυναμικά ως προς την άμυνα και προηγήθηκαν με 06-02 στο Ά δεκάλεπτο αφού δεχτήκαμε τους πρώτους πόντους στα τελευταία 12 δευτερόλεπτα. Στο ΄Β δεκάλεπτο χαλάρωσαν και έτσι η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να μειώσει με 12-11 στο ημίχρονο. Στο  Γ’ δεκάλεπτο οι ομάδες πέτυχαν τους ίδιους πόντους και έτσι έληξε ισόπαλο. Στο Δ’ δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε καλύτερα και κατάφερε να πάρει την νίκη με 35-30 αλλά δεν κατάφερε να καλύψει και την διαφορά της ήττας μας στον Ά γύρο .


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο  21-01-2017   στο γήπεδο Κοντοπεύκου με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ  στις 19:30.


ΓΣΑΠ(Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Κακοσούρη, Λούκα, Πατσατζή, Λιλικάκη, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.


ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ(Στρατίκη, Αθανασίου) Παπουτσή, Τσενόλη, Πετρουλάκη, Δασκαλοπούλου, Καβάσιλα, Θανάσουλα, Σαιτά, Λάσκαρη, Χριστοφίλη, Ιντζόγλου, Σύψη, Καρέκλη.


ΟΜΑΔΑ Β : ΓΣΑΠ – Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ: 22-50


Δεκάλεπτα : 06-19,06-06,04-17,06-08


Αρχή του 2017 και βέβαια να ευχηθούμε σε όλους υγεία και στα κορίτσια μας επιπρόσθετα καλή πρόοδο σχολική και μπασκετική.  Ο τελευταίος αγώνας του τουρνουά δεν είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, μιας και η ομάδα μας ήταν πολύ κακή κυρίως αμυντικά.  Σε δύο μόνο 10λεπτα μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική αλλά αυτό βέβαια δεν αρκεί. Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική αυτού του πρωταθλήματος και μπορούμε  να πούμε ότι αυτό το τουρνουά προσέφερε ανεκτίμητες εμπειρίες στα κορίτσια μας , αφού οι περισσότερες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημα παιχνίδια. Οι εμπειρίες αυτές θα αποτελέσουν πολύτιμη αποσκευή για την συνέχεια της αθλητικής τους ζωής. Εξάλλου αυτός ήταν
εξαρχής ο κύριος στόχος της συμμετοχής μας σε αυτό το πρωτάθλημα , στο οποίο η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει δύο νίκες  και της δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστεί εναντίον ομάδων σαν τον Παναθηναϊκό, τον Αθηναϊκό κ.α. Μέχρι τις αρχές Μαρτίου οι αθλήτριές μας θα προετοιμάζονται για το τουρνουά των παγκορασίδων στο οποίο θα πάρουν μέρος.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Ζερβού, Χριστοπούλου, Θεοφάνη, Γάζου, Χαΐνη, Κυρκοπούλου, Λαχανά, Ζανίκα, Λάινα, Γιαννακοπούλου.


Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κατρά) Φραγκούλη, Σικιαρίδη, Κουτρούλη, Ψύλλια, Μακρίδη, Καστρινάκη, Λουκρέζη, Σαρλάνη, Παπαχαρίση, Καττή.

Νεότερη Παλαιότερη