Ανταγωνιστικές οι Νεανίδες του ΓΣΑΠ

omada-neanidwn Ομάδα Νεανίδων


Α. ΝΕΑΝΙΔΕΣ


ΓΣΑΠ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :  36 – 49


Δεκάλεπτα  (6-17, 10-10, 8-10, 12-12)


Ανταγωνιστικό πρόσωπο έδειξαν τα κορίτσια μας στο παιχνίδι με την περυσινή πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ ομάδα του  Παναθηναϊκού, με το σκορ στο β’ και στο δ’ δεκάλεπτο να είναι ισόπαλο ,ενώ στο γ’ μείναμε πίσω μόνο ένα καλάθι. Έτσι το τελικό σκορ  αδικεί τη συνολική προσπάθεια της ομάδας! Το εμφανές άγχος των νεανίδων μας στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησε διαφορά 11 πόντων, την οποία παρά τη σκληρή και γεμάτη πάθος άμυνα σε όλο το παιχνίδι, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να μειώσουν κάτω των 8 πόντων! Συγχαρητήρια στις παίκτριες και τους προπονητές τους για την αξιόλογη προσπάθειά τους!


Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 10/10 εκτός έδρας με τον ΜΕΛΑ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ


ΓΣΑΠ : (Αργυρίου, Χριστοδούλου) Μαμαλίγκα, Σφήκα 2, Χριστοδούλου, Αμίτση, Κανιαδάκη 14(3), Κούκη 16, Γρύλλια 4, Ζανίκα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :( Γκαντζιλιέρης, Αρχιμανδρίτης) Εζέτζα 6, Στούπα 4, Φρίμα,  Σαπαλίδου 11, Πράπα 15(1), Κυρίου, Μουρίκη, Γκαγκανάτσου 10(2), Τσιρογιάννη 1, Καράντζαλου 2, Κακούρη


Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
 
Α’ ΟΜΑΔΑ : ΓΣΑΠ-ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ : 30-37


Δεκάλεπτα : 06-14,12-06,05-09,07-08


Τον πρώτο εντός  έδρας αγώνα δώσανε τα κορίτσια μας  με την ομάδα του Γαλατσίου η οποία στο α’ δεκάλεπτο εκμεταλλεύτηκε το νευρικό μας ξεκίνημα και έτσι προηγήθηκε με 6-14. Το β’ δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο της ομάδας μας η οποία προηγήθηκε με 16-15 αλλά έχασε το τελευταίο σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και την ευκαιρία να πάει ισόπαλη στο ημίχρονο με το  σκόρ στο 18-20. Έτσι ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα στην αρχή του β’ ημιχρόνου και βρήκε την ευκαιρία το Γαλάτσι να προηγηθεί με 23-29. Στο δ’ δεκάλεπτο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσιών μας, δεν κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι.


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο  08-10-2016   στο γήπεδο Χολαργού  με αντίπαλη ομάδα την ομάδα της ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ στις 18:00.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου, Αργυρίου) Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Λάιου, Πατσατζή, Κυρκοπούλου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.
ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Ζηρόπουλος,Τίγκα) Αντωνιάδου, Ζαράνη, Τσουκνίδα Χ.,  Αδάμ,Σιάμου, ΤσουκνίδαΚ., Τσαπιλίλη, Τσούφη, Δαναλάκτ, Αγγελίδη, Κοροβέση, Φλώρου


Β’ ΟΜΑΔΑ : ΓΣΑΠ  Β – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Β: 17-54


Δεκάλεπτα : 04-20,01-10,08-15,04-09


Αυτό το Σάββατο δυστυχώς τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα μας.  Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν πολύ άσχημα ειδικά στο 1ο ημίχρονο.  Στο 2ο ημίχρονο ξεκίνησαν καλύτερα, ειδικά στο 3ο 10λεπτο προσπάθησαν περισσότερο και ήταν ανταγωνιστικά. αλλά το αποτέλεσμα είχε
κριθεί.  Συνεχίζουμε τον αγώνα με περισσότερη προσπάθεια και αφοσίωση στις προπονήσεις.


Επόμενος αγώνας το Σάββατο 8/10 στις 21:00 εντός έδρας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου-Αργυρίου) Λαχανά, Κυρκοπούλου, Θεοφάνη, Γάζου,Λούκα, Χαΐνη, Φυρίγου, Λιλικάκη, Ζανίκα.
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Κουτρουμπής) Κουκή, Γεροντάκη, Ζαβού, Αντωνακάκη, Κριτσίκη, Γεωργακλή, Σταμούλη, Κωνσταντινίδου, Μπέλχιτερ, Γεωργουσοπούλου, Κάτσικα.


omada-korasidwn-b

Ομάδα Κορασίδων Β


 
Νεότερη Παλαιότερη