Με 3-2 νίκησε η Santa το Χαλάνδρι και ανέβηκε στην πρώτη θέση!

santa


Στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ έφτασε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αφού κέρδισε με σκορ 3-2 την ομάδα του Χαλανδρίου στον αγώνα που έδωσε στο γήπεδό της το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.


Ακολουθεί αναλυτικά  ο αγώνας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αθλητικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής:


Σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, αφού διεξήχθει με την παρουσία συγκεκριμένου αριθμού φιλάθλων, και ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας μέχρι εκείνη τη στιγμή,  η ομάδα μας νίκησε με σκορ 3-2 την ομάδα του Χαλανδρίου και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις και απο τις δυο ομάδες, η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 5΄ λεπτό με κεφαλιά του Τζίτζη ύστερα απο σέντρα του Σπανού. Aπό εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο αλλα δεν τα κατάφεραν.


Σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως και συγκεκριμένα στο 50΄ λεπτό ο Τζώρτζης με απευθείας εκτέλεση φαουλ ισοφάρισε για το Χαλάνδρι σε 1-1. Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας μας και μέσα σε 4 λεπτά πέτυχε αλλα δυο τέρματα και διαμόρφωσε το 3-1. Συγκεκριμένα, στο 54' σκόραρε ο Καρβούνης για το 2-1 και στο 58' ο Ντιντίφας πέτυχε το τρίτο φετινό τέρμα και διαμόρφωσε το 3-1.


14642594-1118452711580809-887906550-n


Το Χαλάνδρι θα μπορούσε στο 80' λεπτό να έχει μειώσει νωρίτερα το σκορ αλλά ο Δωριάδης απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενουμένοι εκτέλεσε ο Αμανατίδης.


Σχεδόν με την λήξη του αγώνα ο Καγιώργης διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-2.


Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας ανέβηκε στην πρώτη θέση  της βαθμολογίας, μαζί με την Ηλιούπολη,  και την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα των Αγίων Αναργύρων.


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δωριάδης, Τζίτζης, Χατζίου, Καραπιπέρης, Βελέντζας, Τσώνης, Παναγόπουλος (57' Ντιντίφας), Αδρακτάς, Τσοχαντάρης, Σπανός (83' Μπαρμπαλιας), Καρβούνης (69' Μουλλάκης).
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Φ., Μέρτης (58' Παπάζογλου), Βέρας, Θανόπουλος, Καρακάσης (75' Ιωαννίδης), Αμανατίδης (87' Φελέκης), Λουκάς, Τσίτσαρης, Καγιώργης, Κατσιούλης Α., Τζώρτζης.


Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία μετά και το τέλος της 4ης αγωνιστικής.


ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ 3-2
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 3-5
ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 1-0
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 0-1
ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 0-0
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-0
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2-2
ΣΟΥΡΜΕΝΑ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 5-0


untitled_4
Νεότερη Παλαιότερη