Έναρξη εγγραφών για τις ακαδημίες της SANTA

santa_kids


Ο ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, συνεχίζοντας με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση την πετυχημένη περσινή χρονιά, σας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες της SANTA, για τη νεα ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.


Οι πτυχιούχοι και καταρτισμένοι προπονητές μας μαζί με τον επικεφαλής του προπονητικού team κ. Θανάση Σουγλή, περιμένουν τα παιδιά να έρθουν και μέσα απο ειδικά, για την κάθε ηλικία, σχεδιασμένες προπονήσεις, να αθληθούν, να μάθουν ποδόσφαιρο και φυσικά να διασκεδάσουν μέσα σε ενα υγιές αθλητικό περιβάλλον.


O συλλογός μας στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που επιτελεί και αντιλαμβανόμενος τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα μας  ανακοινώνει ότι :  για τα παιδία ηλικίας 4,5 και 6  ετών ( έτος γέννησης 2010-2011-2012) που επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στις προπονήσεις των ακαδημίων μας η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Στις ακαδημίες μας λειτουργεί και σχολή Τερματοφυλάκων, με προπονητή τον κ. Φαλούτσο Βησαρίων, όπου τα παιδιά κανούν εξειδικευμένη προπόνηση στη θέση του τερματοφύλακα.


Ακόμη υπάρχει γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου και τμήμα κορασίδων.


Οι ακαδημίες μας δέχονται παιδιά από 5-15 ετών και με μόνη αλλά απαραίτητη προυπόθεση να έχουν κάνει ιατρική εξέταση πρόσφατα.


Οι εγγραφές  γίνονται καθημερινά απο Δευτέρα-Παρασκευή 17.00-21.00 στα γραφέια του Συλλόγου στοΑθλητικό Πάρκο ''ΣΤ.ΚΩΤΣΗΣ'' (Γραβιάς και Σπαρτής 1,  Αγ.Παρασκευή).


Τηλ. επικοινωνίας: 210 6000417.


mail: paesanta@gmail.com

Νεότερη Παλαιότερη