Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα 40 χρόνια των Ακαδημιών του ΓΣΑΠ

gsap_giorti


Τεράστια επιτυχία σημείωσε η χθεσινή μας εκδήλωση των Ακαδημιών που ήταν αφιερωμένη στα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας.


Πάνω από 80 κορίτσια των υποδομών του ΓΣΑΠ και του ΚΑΟ Μελισσίων και πάνω από 40 κορίτσια δημοτικών σχολείων της Αγίας Παρασκευής έδωσαν το παρόν στο παρκέ του Κοντοπεύκου και μας έκαναν να ζήσουμε όμορφες στιγμές άμιλλας και αγωνιστικού πάθους. Με δεκάλεπτους αγώνες και διαγωνισμούς σουτ 2 πόντων και βολών τα μικρά μας κορίτσια έδειξαν τις ικανότητές τους.


Στη γιορτή μας συμμετείχαν έξι δημοτικά σχολεία, το 1ο, το Χέλμειο (5ο και 11ο), το 6ο, το 7ο και το 9ο ,δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ο ερασιτεχνικός και σχολικός αθλητισμός πρέπει να συνδεθούν με πολλές μορφές και τρόπους, με πρόγραμμα και στόχους και όχι μόνο σε επετειακές εκδηλώσεις.


Πρέπει επίσης να τονίσουμε την, για πρώτη φορά, παρουσία επιχειρηματιών στη γιορτή μας, στο πλαίσιο της συνεργασίας που αναπτύσσει η ΕΝΕΒΑΠ με τον ΓΣΑΠ με αμοιβαίο όφελος. Σε όλα τα κορίτσια μοιράστηκαν αναμνηστικές φανέλες τη δαπάνη των οποίων ανέλαβαν ως χορηγοί οι επιχειρήσεις: 5clean (καθαριστήρια), KORALLI (καφετέρια), ΝΑΝΟΥ (ντόνατς), ΒΟΥΡΕΚΑΣ (χρώματα), GOLDEN DOOR (πόρτες ασφαλείας), gifts&leather (δώρα-είδη καπνού), iTk-Tech (υπολογιστές) καθώς και τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ και ΘΕΜΕΛΙΟ. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα!


Την εκδήλωσή μας άνοιξε ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας, ο οποίος ανέλυσε το πολλαπλό νόημα των 40 χρόνων δράσης του Συλλόγου καλώντας όλους, αθλήτριες, προπονητές, διοίκηση, δημοτική αρχή και συλλογικότητες της πόλης να αξιοποιήσουν τα διδάγματα της ιστορίας του, να στηρίξουν το παρόν και να χαράξουν το μέλλον του.


Στη συνέχεια, σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σ. Ησαΐας και ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Β. Τσαγκάρης.


Ο Σύλλογός μας τίμησε με ειδική πλακέτα την κορασίδα μας Βάλια Αναγνώστου, η οποία θα μας λείψει τα επόμενα δύο χρόνια λόγω μετάθεσης του πατέρα της στην Κύπρο, καθώς και την αθλήτρια Σόνια Γιουκάκη για την μέχρι σήμερα προσφορά της στον ΓΣΑΠ.


Στην εκδήλωσή μας, ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τις κερκίδες του Κοντοπεύκου, βρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και διευθυντής του 7ου Δημοτικού Γιάννης Λογοθέτης, ο αντιπρόεδρος και τα μέλη του ΠΑΟΔΑΠ Τέλης Σερκεδάκης, Βασίλης Κάκκος και Δημήτρης Καφατάκης, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλης Τσαγκάρης, η Ταμίας και το μέλος του ΔΣ Τσαβαλά Καλλιόπη και Γιάννης Αντωνίου και η Βάνα Τριάντη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.


Από τα αθλητικά σωματεία μας τίμησαν με την παρουσία τους οι πρόεδρος, γραμματέας και γενικός αρχηγός της ΚΑΠ Γιώργος Οικονόμου, Πάρις Καρδαράς και Χρήστος Καρακατσάνης καθώς ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Γιάννης Πάνου και Μαρίνος Κυριαζόπουλος. Επίσης, παραβρέθηκαν και οι πρώην πρόεδροι του ΓΣΑΠ Β. Λιμνιάτης και Στ. Σταύρου.


Πολυπρόσωπη και η παρουσία των εκπροσώπων της Σχολικής κοινότητας. Ανάμεσά τους διακρίναμε την πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου, τις προέδρους των Συλλόγων Γονέων του 1ου Δημοτικού κ. Γιάννα Τσάρα, του 5ου/11ου Κυριακή Οικονομίδη-Τσούκα, του 6ου Δημοτικού κ. Μαρία Ξυνογαλά και την ταμία κ. Νίκη Καλλιαρέκου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δημοτικού κ. Χρήστο Βλάχο καθώς και τον ταμία κ. Γ. Κώνσταντο και το μέλος του ΔΣ κ. Α. Γκουντάρα. Επίσης, παρευρέθηκε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αύρα Μπασακίδου.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ακόμα όλο το προπονητικό δυναμικό του Συλλόγου (Πέτρος Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Στρατάκος, Μάρθα Αργυρίου, Βαγγέλης Χριστοδούλου). Ιδιαίτερος έπαινος για την όλη διοργάνωση οφείλεται στη διευθύντρια των υποδομών μας Μάρθα Αργυρίου και στην παλαίμαχη αθλήτριά μας Λάουρα Νιτουλέσκου-Ερμηλίου.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ΚΑΟ Μελισσίων και την προπονήτριά του Κέλλυ Καραβέλη για την ευγενική συμμετοχή τους στη γιορτή μας.


Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ κάλεσε όλα τα κορίτσια των δημοτικών σχολείων που παρευρέθηκαν στη γιορτή να επισκεφθούν τις ακαδημίες του ΓΣΑΠ και να προπονηθούν ελεύθερα μέχρι τη λήξη της περιόδου. Σε όλα τα κορίτσια μοιράστηκαν επιπλέον αναμνηστικά μετάλλια.


Ευχαριστούμε ακόμα τον παιδίατρο Θωμά Τσελίφη και την παιδοκαρδιολόγο Σοφία Κουλούρη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς κατά τη διάρκεια της γιορτής.


gsap

Νεότερη Παλαιότερη