Παραίτηση με αιχμές από τον γενικό αρχηγό της SANTA: Μας ζητήθηκε ευχαριστήρια επιστολή από τη Δημοτική αρχή για εργασίες που δεν έγιναν!

tzortzis1


Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας-καταγγελίας


Υπηρετώ τον χώρο του Αθλητισμού στην πόλη μας, ανιδιοτελώς, δεκαετίες τώρα. Από το 1982 είμαι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Α.Π. (της θρυλικής «Σάντα») και από το  1982 είμαι Γενικός Αρχηγός της.

Όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα  Διοικητικά Συμβούλια απείχαν από τα πολιτικά και παραταξιακά πράγματα του Δήμου, ασχολούμενα μόνο με τα αθλητικά ζητήματα της ομάδας. Όλοι οι Δήμαρχοι είχαν σεβαστεί τη σωστή αυτή πρακτική της ομάδας και ποτέ δεν προσπάθησαν να παρέμβουν στα εσωτερικά της ούτε προσπάθησαν να την χειραγωγήσουν για πολιτικά ή άλλα οφέλη.

Με μεγάλη θλίψη παρατηρώ ότι η πρακτική αυτή έχει αλλάξει τόσο από ένα τμήμα  του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδος όσο και από τη Δημοτική Αρχή, το τελευταίο εξάμηνο.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

-Αποδέχτηκαν, μετά από  πίεση  της Δημοτικής Αρχής, να εκδώσουν ανακοίνωση - ευχαριστήρια  επιστολή προς το Δήμαρχο,  για εργασίες που ουδέποτε έγιναν, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου  και λήψη συλλογικής απόφασης.

-Αναίρεσαν θέση του Δ.Σ. της ομάδας, που είχε εκφραστεί  εγγράφως προς τη διοίκηση του Δήμου, για γεγονότα που έβλαψαν την ομάδα, με άλλο έγγραφό τους  μετά από  πιέσεις  οργάνων της διοίκησης του Δήμου. Έτσι απαξίωσαν  τα  όργανα της ομάδος, που πασχίζουν δεκαετίες για αυτήν, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.

-Παραγοντίζουν πολιτικά χωρίς  να αντιλαμβάνονται ότι η τακτική αυτή  είναι καταστροφική για  αθλητικούς και κοινωνικούς συλλόγους, που πρέπει να παραμένουν μακριά από κομματικές και παραταξιακές δραστηριότητες.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

-Παρεμβαίνει στα εσωτερικά της ομάδας, με όργανά της, παραβιάζοντας την πρακτική όλων των προηγούμενων Δημάρχων  που σεβάσθηκαν την ανεξαρτησία της ομάδος, δεν έκαναν παρεμβάσεις στα εσωτερικά της ούτε προσπάθησαν να την χειραγωγήσουν για πολιτικά ή άλλα οφέλη.

-Δεν ικανοποίησε κανένα από τα πάγια αιτήματα της ομάδος και δεν τήρησε καμία από τις υποσχέσεις της.

-Βάζει σε προτεραιότητα ομάδες ανθρώπων που δεν προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, παραχωρώντας τους  το γήπεδο τις νυκτερινές  ώρες, τοποθετώντας σε  δεύτερη μοίρα τον ιστορικό σύλλογο της Αγίας Παρασκευής, απαγορεύοντάς του την νυχτερινή προπόνηση, δείχνοντας έτσι έλλειψη σεβασμού στην ομάδα.

Τα παραπάνω,  είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα εκτρέψουν  την ομάδα από το σκοπό της και θα την οδηγήσουν σε περιπέτειες.

Επειδή προσωπικά δεν θέλω να είμαι συμμέτοχος σ΄αυτή την απαράδεκτη, για αθλητική ομάδα, κατάσταση για την οποία διαμαρτύρομαι και καταγγέλλω τόσο τη διοίκηση της ομάδος που δεν απέρριψε τους εκβιασμούς και πιέσεις της διοίκησης του Δήμου, όσο και το Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής του οποίου υπήρξα υποψήφιος στο παρελθόν, παραιτούμαι  από τη θέση του Γενικού Αρχηγού του Α.Ο.Α.Π., παραμένοντας απλό μέλος του Δ.Σ.

Μάριος Τζωρτζής

Γενικός Αρχηγός-Μέλος Δ.Σ. Α.Ο.Α.Π.
Νεότερη Παλαιότερη