Αποτελέσματα αγώνων του ΓΣΑΠ

mini


Στιγμιότυπο από τον τελευταίο αγώνα των ΜΙΝΙ


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  - ΓΣΑΠ  68-55


Δεκάλεπτα: 31-14, 10-18, 16-13, 11-10


Καλή εμφάνιση και αξιοπρεπής ήττα από τον  Πανιώνιο, ο οποίος δημιούργησε εορταστική ατμόσφαιρα για την επιτυχία της ανόδου του στην Α1. Οι αθλήτριές του με τον ενθουσιασμό της επιτυχίας, στο α΄ δεκάλεπτο είχαν μεγάλα ποσοστά ευστοχίας και φιλοδώρησαν την άμυνά μας με 31 πόντους! Στη συνέχεια η ομάδα μας αντέδρασε, έκανε ένα πολύ καλό β΄ δεκάλεπτο και έφερε τη διαφορά σε λογικά πλαίσια. Στο β΄ ημίχρονο προσπαθήσαμε και φτάσαμε τη διαφορά στους 5 πόντους, αλλά ο ανώτερός μας Πανιώνιος εύρισκε τον τρόπο να την διευρύνει. Συγχαρητήρια στον ιστορικό Πανιώνιο, στις αθλήτριές του, στους προπονητές του και την διοίκηση για την άνοδο στην Α1. Συγχαρητήρια επίσης και στις δικές μας αθλήτριες και στους προπονητές μας για το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα.


Την επόμενη Κυριακή 10/04 – τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος – θα αντιμετωπίσουμε στο Κοντόπευκο τον Σπόρτινγκ. Με νίκη κατακτάμε την 6η θέση – με ήττα η τελική μας κατάταξη θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα Π. Φαλήρου – Ίκαρου(6η ή 7η).


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τσίκληρας, Γιαννουλάκης): Μήτση 4, Μπότσαρη 4, Σταμπούρλου 6, Θεοδωρομανωλάκη 14(2), Στεφανίδου 23(4), Γρηγορίου 10, Παναγιωτοπούλου 5, Πούλου, Τσίκα, Δασκαλογιάννη, Μπάμπη 2, Λόξα


ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Γκάνια,  Κοντογιάννη 4, Τσιαδή 10, Βελούδου 6, Καζαντζίδου 11(3) , Γιουκάκη 16(2) Κούκη Ειρ. 2, Μερισιώτη 6, Kαράμπελα, Κανιαδάκη, Κούκη Ελ., Σταθέλου .


Β. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β : ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ - ΓΣΑΠ: 46-24


Δεκάλεπτα : 07-04,08-07,19-07,12-06


Για ένα ημίχρονο η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου, όντας 4 πόντους πίσω στο σκορ.  Το κακό ξεκίνημα όμως του δεύτερου ημιχρόνου έφερε μια εύκολη ήττα.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια στον επόμενο αγώνα, το Σάββατο 9/4 εντός έδρας με τον ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ (Σκαρογιάννη): Μπολένα, Καπογιαννάτου, Πατέλη, Γιαννακοπούλου,Κατσαρέλια, Μπεζαΐτη, Μοχαμαντί, Κοντογιάννη, Κιούση, Γεωργιάδη, Σπυροπούλου, Γαλιατσάτου, Μαλολλάρι, Μαρούλη.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Ζάβρα, Κυρκοπούλου, Πλώτα, Χριστοπούλου Θεοφάνη Ι., Χαΐνη, Γάζου, Ζανίκα Χ., Κακοσούρη, Θεοφάνη Μ., Γεωργοπούλου, Ζανίκα Κ.


Γ. ΜΙΝΙ:  ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡ.- ΓΣΑΠ:  50-26


Δεκάλεπτα:12-6,14-9,13-7,11-4


Τον τελευταίο αγώνα της περιόδου, έδωσαν τα κορίτσια μας των μίνι. Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στην αγωνιστικά ανώτερη ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ο οποίος δίκαια πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Άσχημη στιγμή ο τραυματισμός της αθλήτριάς μας Ζωής Καρακατσάνη, στην οποία ευχόμαστε περαστικά. Στην γεμάτη φετινή αγωνιστική σεζόν, η ομάδα μας κατάφερε στην Α΄ φάση να κατακτήσει την δεύτερη θέση στον όμιλό της, με σκορ 8 Νίκες-2 Ήττες, η οποία της επέτρεψε να συνεχίσει στην Β΄ φάση, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση της βαθμολογίας με σκορ 3 Νίκες-5 Ήττες. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους, καθώς μας γεμίζουν περηφάνια για την αγωνιστική πρόοδο των ακαδημιών μας. Θερμές ευχαριστίες στην προπονήτριά μας Σόνια Γιουκάκη για την δουλειά της, την συνέπειά της και την αγάπη που περιέβαλε τις μικρές μας αθλήτριες. Για πολλές από αυτές ο αγώνας αυτός ήταν ο τελευταίος στην κατηγορία των μίνι, λόγω ηλικίας. Ευχαριστούμε τις  Ζωή Καρακατσάνη, Λαμπρινή Μπαόφτση, Μαριάννα Λούκα, Κωνσταντίνα Λαχανά, Κέλλυ Ζανίκα, Βένια Κωλέτση και Μόλλυ Μαΐστρου, καθώς από του χρόνου θα αγωνίζονται πλέον ως παγκορασίδες.


ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡ.(Καργιάννης): Αλεξιά, Ιωάννου Β, Ιωάνου   Μ, Δρόσου, Παναγιωτοπούλου, Ποθητού, Κοτσαιράκη, Γαλιατσάτου, Λαδά, Καραμπίνα.


ΓΣΑΠ(Γιουκάκη): Κωλέτση, Γιαννακού, Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Μπαόφτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.


Νεότερη Παλαιότερη