Τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα έδωσε η ομάδα γυναικών του ΓΣΑΠ

gsap2

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΓΣΑΠ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ: 53-57

Δεκάλεπτα: 08-17, 13-12, 16-12, 16-16

Με τον χθεσινό αγώνα έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών (Νότιος Όμιλος), με την ομάδα μας τελικά να κατακτάει την 7η θέση, σε ισοβαθμία με τα Μελίσσια που κατέκτησαν την 8η. Κύριο χαρακτηριστικό του φετινού πρωταθλήματος η ισοδυναμία τεσσάρων ομάδων (Π. Φάληρο, ‘Ικαρος, Αγία και Μελίσσια), οι οποίες κατατάχτηκαν από την 5η μέχρι και την 8η θέση, με μόλις 1 βαθμό διαφορά! (από τους 31 μέχρι τους 30). Στον χθεσινό αγώνα είδαμε την ομάδα μας να είναι αγωνιστική και μπροστά στο σκορ για τρία δεκάλεπτα, όμως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το κακό α΄ δεκάλεπτο, στο οποίο από τα δικά μας αβίαστα λάθη δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να ξεφύγει στο σκορ. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την προσπάθειά τους. Το ΔΣ πολύ σύντομα, σε συνεργασία με τους προπονητές μας, θα σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η οποία αναμένεται δυσκολότερη από την φετεινή.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Γκάνια 5 (1),  Κοντογιάννη 3, Κούκη Ελ., Τσιαδή 6, Κανιαδάκη , Βελούδου 3, Σταθέλου,  Καζαντζίδου 11 , Kαράμπελα, Γιουκάκη 15(1) Κούκη Ειρ. 2, Μερισιώτη 8 .

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νανάκος): Παυλοπούλου 5 (1), Ναυροζίδου 4, Οικονομίδου 5 (1), Φουράκη Β. 1, Βαφειάδη 3, Τζαμαρία 5 (1), Σερέπα, Κριμιτζά, Μυριούνη, Βούλγαρη 14, Λέρη, Φουράκη Στ. 20.


gsap_logo

Β.  ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Την Κυριακή 10/4/2016 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μπάσκετ για τα playoff A1 γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Γλυφάδας ‘Μάκης Λιούγκας’. Τον πολύ όμορφο αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας συνοδευόμενες από τους γονείς τους, φίλους, τους προπονητές Μάρθα Αργυρίου και Βαγγέλη Χριστοδούλου καθώς και μέλη του ΔΣ του ΓΣΑΠ. Μετά τον αγώνα μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις αθλήτριες του Συλλόγου μας καθώς έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και έλαβαν αυτόγραφα από τις παίκτριες του Ολυμπιακού.



Νεότερη Παλαιότερη