Επιστολή διαμαρτυρίας Κ.Α.Π. προς ΠΑΟΔΑΠ

kap_basket1

 

Ο Κ.Α.Π διαμαρτύρεται μέσω της παρακάτω επιστολής που απευθύνει στον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής) για την αναγκαιότητα τήρησης του προγράμματος προπονήσεως των ακαδημιών του:

 

Κύριοι,

Παρακαλούμε για άμεση ενημέρωσή μας για τις ημερομηνίες και ώρες παραχώρησης στο εργασιακό πρωτάθλημα του κλειστού γυμναστηρίου Κοντόπευκου.

Επειδή επαναλαμβανόμενο λάθος (της μη ενημέρωσης) παύει να αποτελεί σύμπτωση όπως έγινε πρόσφατα με τη διάθεση του κλειστού γυμναστηρίου στο πρωτάθλημα του ACS που έγινε εις βάρος των ωρών προπόνησης που έχουν παραχωρηθεί στις ακαδημίες μας δεν κατανοούμε πώς λαμβάνονται αποφάσεις παραχώρησης χωρίς καν να ερωτηθούμε και να ενημερωθούμε.

Σημειωτέον ότι η Ανδρική ομάδα μετά και τον αγώνα της Κυριακής, πιθανότατα θα καταλάβει την 4η θέση του πρωταθλήματος που κατά την προκήρυξη του πρωταθλήματος θα δώσει αγώνα κατάταξης στο πρώτο 15νθήμερο του Μαϊου από το αποτέλεσμα του οποίου θα εξαρτηθεί μαζί και με άλλους παράγοντες η άνοδος στη Β΄ Εθνική.

Είναι αυτονόητη επομένως η αναγκαιότητα προπονήσεως της ανδρικής ομάδας κατά το ισχύον πρόγραμμα.


Ο Πρόεδρος


Γ. Οικονόμου
Νεότερη Παλαιότερη