3 νίκες στα 4 παιχνίδια πέτυχε ο ΓΣΑΠ

basket-mpala


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΓΣΑΠ με την ανασκόπηση των αγώνων αλλά και την ευκαιρία που είχε ο πρόεδρός του κ. Καράμπελας να παρουσιάσει στον δήμαρχο και στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους σε αγώνα του συλλόγου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου:


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ


Τον αγώνα των γυναικών με την Καλαμάτα παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο υπεύθυνος συντήρησης των γυμναστηρίων Τέλης Σερκεδάκης, μαζί με τον πρόεδρο του ΓΣΑΠ Γιώργο Καράμπελα, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος διαπίστωσε, ιδίοις όμμασι, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο από την αντικατάσταση των παλαιών υαλοπινάκων των παραθύρων με νέους, ενεργειακούς μεν, αλλά άνευ ουδεμιάς αντιηλιακής προστασίας, όπως απαιτούν οι προδιαγραφές για τα κλειστά γυμναστήρια. Το αποτέλεσμα είναι να «στραβώνονται» αθλητές, διαιτητές κα φίλαθλοι, δημιουργώντας δυσμενείς συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων (βλ. και φωτογραφία κατωτέρω). Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ του υπενθύμισε τα επανειλημμένα προφορικά, αλλά και γραπτά διαβήματα που έχει κάνει ο Σύλλογος (έγγραφα 517/16.11.15 και 521/01.12.15), με τελευταία ενέργεια την πρόταση για τοποθέτηση κουρτινών και την παράδοση της σχετικής οικονομικής προσφοράς από κατάστημα της πόλης στον κ. Σερκεδάκη. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα επιλυθεί. Αναμένουμε… Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΓΣΑΠ ενημέρωσε τους ως άνω για τις ελλείψεις του εξοπλισμού του ιατρείου καθώς και την πρότασή του για την κατασκευή WC ΑΜΕΑ στον χώρο του γυμναστηρίου, ενόψει της ανανέωσης της άδειας λειτουργίας του, η οποία ως γνωστόν λήγει στις 08.02.16. Ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και ο κ. Σερκεδάκης υποσχέθηκαν ότι θα μεριμνήσουν άμεσα.


gsap


Φάση από τον αγώνα ΓΣΑΠ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ-ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: 80-34


Δεκάλεπτα: 26-07, 22-13, 19-07, 13-05


Σταθερά στην 6η θέση της βαθμολογίας της Α2 η ομάδα μας μετά την νίκη επί της Καλαμάτας. Αδύναμη η αντίπαλη ομάδα, έχοντας χάσει το τρένο της παραμονής, κατέβηκε μόνο με επτά αθλήτριες στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίες, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, ηττήθηκαν με ευρύ σκορ. Για την ομάδα μας το κέρδος είναι ότι όλες οι αθλήτριές μας είναι σε καλή κατάσταση προετοιμαζόμενες για τον επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την πρωτοπόρο Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Επίσης δόθηκε ικανός χρόνος στις αθλήτριες των υποδομών μας, Κούκη, Κανιαδάκη και Καράμπελα, με την τελευταία να σημειώνει το πρώτο της καλάθι με ωραία προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές μας.


ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Καζαντζίδου 15(1), Κοντογιάννη 3, Χαρίτου 12 (4), Τσιαδή 15, Κανιαδάκη, Βελούδου 11 (1), Λωσταράκου, Κούκη 5, Καράμπελα 2, Γιουκάκη 6(2), Μερισιώτη 11


ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπαγκετέα) Τσενεκίδη, Σαμιώτη, Θάνου 5, Μπαγκετέα 13, Φωτεινάκη 10, Αντωνογιαννάκη 4, Τσιάμα 2


Β.ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΓΣΑΠ 35-48


Δεκάλεπτα : 7-12, 9-8, 8-11, 11-17


Με την 9η νίκη της συνέχισε η ομάδα των νεανίδων την πορεία της στο πρωτάθλημα. Αν και η ομάδα μας προηγήθηκε σε όλο τον αγώνα, στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι εξελίχτηκε σε ντέρμπυ όταν το Κορωπί με ένα σερί 7-0 έφτασε το σκορ 31-31.Η αποφασιστικότητα όμως των παικτριών μας και η αυτοσυγκέντρωση που έδειξαν το τελευταίο πεντάλεπτο τους έδωσε τελικά την νίκη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην προπονήτριά τους. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Ζωγράφου (20:20).


ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Παπαμιχάλης, Βλαχάκης) Μπεμπάνα, Καρατζά, Σκουρλη, Μπριτσέλα 6, Βλαχάκη Α. 1, Ξενοπούλου 14, Βλαχάκη Μ. 4, Κυράνου 10.


ΓΣΑΠ (Αργυρίου) Μαμαλίγκα 2, Λούκα 2, Σταθέλου, Περβανά, Κανιαδάκη 13, Χριστοπούλου 2, Κούκη Ελ., Κούκη Ειρ. 19, Τραυλού 4, Καράμπελα 6.


Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΓΣΑΠ : 38-58


Δεκάλεπτα : 09-11,08-19,09-13,12-15


Ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι μας χάρισαν το Σάββατο τα κορίτσια μας το Σάββατο με αντίπαλη ομάδα την ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Φοβερή συνεργασία, πείσμα και αγωνιστικότητα επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρίσκοντας μας μπροστά και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Η νίκη αυτή ήταν ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της πορείας των κορασίδων μας στη Β κατηγορία. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 06-02-2016 στις 19.30 , στο γήπεδο μας με αντίπαλη ομάδα της Πεύκης.


ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιαν) Παπάζογλου, Μπάκα, Λυκοπούλου, Γερόντη, Αμαραντίδου, Ταρά, Παναγιωτοπούλου, Τσακάλη, Μαντζαφίνη.


ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου) Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Δούκα, Ξηραδάκη, Κούκη, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.


Δ. ΜΙΝΙ:ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΓΣΑΠ: 45-30


Δεκάλεπτα:2-8,8-9,21-10,14-3


Την ήττα γνώρισε στην δεύτερη αγωνιστική της Β φάσης του τουρνουά των μίνι, η ομάδα μας. Τα κορίτσια μας αν και ξεκίνησαν πολύ καλά, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες στο σκορ, στην συνέχεια έπεσε η απόδοσή τους, κάνοντας ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο, κυρίως στην άμυνα, όπου και κρίθηκε ο αγώνας. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθειά της και ευελπιστούμε σε επιστροφή στις νίκες την επόμενη αγωνιστική, που θα γίνει την Κυριακή 14/2/16 (μεσολαβεί το ρεπό της ομάδας) με τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΔΑΦΝΗΣ στις 11:00πμ στο 39ο Κ.ΝΕΟΤΗΤΑΣ.


ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Αθανασίου):Παπαγεωργίου,Δασκαλοπούλου,Ζέρβα,Χριστοφίδη,Ιντζόγλου, Καραμιχαλάκη ,Σαΐτα, Κυριακού, Φοβάκη, Παπουτσή.


ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Ζανίκα,Κωλέτση,Φυρίγου,,Τουρλίδα,Γιαννακού,Λαχανά,Λούκα,Κυρκοπούλου, Καρακατσάνη, Κακοσούρη.


 

Νεότερη Παλαιότερη