Ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ παίζει man to man το δήμαρχο

karampelas_stathopoulos

O πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Γιώργος Καράμπελας  ερμηνεύει αναλυτικά λέξη προς λέξη τις εορταστικές ευχές του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και δίνει τη δική του εκδοχή για το σημαίνουν οι συγκεκριμένες ευχές στα πλαίσια του αθλητισμού.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΥΧΕΣ!
Εύχομαι σε όλους σας τα ίδια ακριβώς που εύχεται και ο Δήμαρχος.
Απλώς διευκρινίζω τι σημαίνουν για μένα οι ευχές αυτές στον χώρο του αθλητισμού.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

ΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ! Συμφωνώ επί της ουσίας με το μήνυμά σου. Και θα σου προσθέσω την ευχή ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ !


ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ  2016 δημιουργικό σημαίνει :

Να αναγνωριστουν οι ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας και οι φορείς που την εκπροσωπούν σαν ισότιμοι συνομιλητές σας. Για να σχεδιάσουμε μαζί με ποιόν τρόπο θα διπλασιάσουμε το ποσοστό (12%) των νέων που αθλούνται σήμερα τα επόμενα τρία χρόνια αυτής της δημαρχιακής θητείας σου.

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ  2016 παραγωγικό σημαίνει:  

1. Να γίνει επιτέλους το προπονητήριο

2. Να ανατεθεί η μελέτη της χωροθέτησης των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Πευκάκια (χωρίς "νοθεύσεις" με "πάρκα" και άλλα παρόμοια)

3. Να ολοκληρωθεί η προ-προμελέτη (κτηριολογικό πρόγραμμα) του κολυμβητήριου, χωρίς την γνωστική αιχμαλωσία εκείνων των τεχνικών  προδιαγραφών που οδήγησαν στην πλήρη αποτυχία και να ανατεθει η προμελέτη σε σοβαρό γραφείο.

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ  2016 ειρηνικό σημαίνει:    

Να επαναπροσδιοριστεί ο ρόλος του ΠΑΟΔΑΠ ως φορέας παραγωγής αθλητικής πολιτικής, με αναγνώριση από αυτούς που τον διοικούν ότι τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία εκπροσωπούν την αθλούμενη νεολαία της πόλης και επομένως να αναφέρονται σε αυτήν και να μεριμνούν για αυτήν με τον δέοντα σεβασμό. Αθλητική πολιτική με τα σωματεία στο στόχαστρο μόνο ειρήνη δεν προοιωνίζεται.

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 2016 με αλληλεγγύη σημαίνει:  

Να αναγνωριστεί η άθληση των παιδιών μας ως κοινωνική ανάγκη και ως υποχρέωση,ιδιαίτερα σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτό σημαίνει επιχορήγηση των αθλουμένων και  παραχώρηση ΔΩΡΕΑΝ της χρήσης των γυμναστηρίων σ'αυτούς που μπορούν και παράγουν αθλητισμό και πολιτισμό μαζί, με προτεραιότητα την νεολαία μας. Όλα τα άλλα είναι ή μιζέρια ή νεοφιλελεύθερη προσέγγιση. Διαλέγεις και παίρνεις ατόφια την πολιτική ευθύνη για τις επιλογές σου.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕ  που μας καλείς όλα τα παραπάνω να τα υλοποιήσουμε με αγώνα. Εμείς αυτόν τον αγώνα τον διεξάγουμε ήδη και θα χαρούμε να είμαστε μαζί!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Γιώργος Καράμπελας
Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (Μπάσκετ Γυναικών)          

 
Νεότερη Παλαιότερη