H "Aγία" του μπάσκετ συνεχίζει την ανοδική της πορεία

gsap1


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ


ΓΥΝΑΙΚΕΣ : ΓΣΑΠ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 70-54

Δεκάλεπτα : 21-16,20-11,12-14,17-13

Η «ΑΓΙΑ» με την χθεσινή της εμφάνιση επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία. Έπαιξε όμορφο μπάσκετ, έβγαλε φάσεις και αιφνιδιασμούς, ήταν πολύ καλή στην άμυνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να διανοηθεί ότι μπορούσε να την απειλήσει. Μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα(στο 4’ το σκορ ήταν

13-0),επήλθε μία προσωρινή χαλάρωση και ο Προμηθέας με τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα πλησίασε στους 5 πόντους με την λήξη του α’ δεκαλέπτου. Μέχρις εκεί όμως. Η ομάδα μας επιβλήθηκε πλήρως και άνοιξε την διαφορά στο σκορ μέχρι το τελικό 70-54. Στα κορίτσια μας – ουδεμία υστέρησε - και στους προπονητές μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν ότι το γήπεδο ουδέποτε εφέτος ήταν τόσο γεμάτο από φιλάθλους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γουργούλης, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

ΓΣΑΠ: Προπονητές: Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος

Ρεντζεπέρη 7, Γκάνια 2, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 7, Βελούδου 6, Λωσταράκου7, Μαστρογιαννίδου 25(1), Πεσκατζίου 2, Γιουκάκη 9, Μερισιώτη , Κούκη, Λαψάνα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ :Προπονητές :Βερροιόπουλος, Μανουσάκης.

Σολωμού Σ. 13(2), Μπουκίτα 2, Σατρατζέμη 2, Σιδέρη 2, Τριμέρη 9(3), Κεσσέ 4, Σωτηρίου, Νομικού 1, Καλλιώρα 21(2), Σολωμού Δ. .

ΝΕΑΝΙΔΕΣ : ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΓΣΑΠ : 40-25


Δεκάλεπτα: 11-10, 10-10, 10-01, 09-04


Παιχνίδι με δυο πρόσωπα αυτό των νεανίδων μας με την ομάδα της Κηφισιάς! Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν ισοδύναμες με τα κορίτσια μας να δείχνουν αγωνιστικότητα και οργάνωση σε άμυνα και επίθεση, με τα λάθη να είναι αισθητά μειωμένα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Δυστυχώς από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η αλλαγή του αντιπάλου σε άμυνα ζώνης αποσυντόνισε την ομάδα μας, η οποία έδειξε πλήρη αδυναμία να την αντιμετωπίσει, με αποτέλεσμα να πετύχουμε μόνο 5 πόντους από βολές σε είκοσι λεπτά αγώνα! Η άμυνά μας παρέμεινε ικανοποιητική, όμως ο αγώνας κρίθηκε από την επιθετική μας δυστοκία.


ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Προπονήτρια: (ΚΑΤΡΑ)


Πολίτη 2, Ανεζύρη, Μπαλιούση, Μουστάκα, Καζαντζόγλου 14, Ευαγγέλου, Γάλλου 2, Σακελλαρίου, Γαβριήλ 12(2), Σεργιανίδου 2, Λάζου 4, Παναγιωτοπούλου 4


ΓΣΑΠ: Προπονητής: (ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ)


Λαψάνα 9(1), Λούκα, Κανιαδάκη 2, Τραυλού, Κούσινα 2, Σιγιώργη 10, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 2, Κούκη, Μπόλτση, Λαχανά


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΓΣΑΠ 48 – 55 .

Δεκάλεπτα :14-14, 10-15, 12-14, 12-12

Μεγάλο βήμα στη μάχη της παραμονής έκαναν οι κορασίδες μας με τη νίκη τους απέναντι στην ομάδα των Ανω Λιοσίων. Με μία νίκη στους δύο τελευταίους αγώνες, η ομάδα μας εξασφαλίζει και μαθηματικά τη σωτηρία της. Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Εύνικου, προηγήθηκε μόνο στην αρχή της πρώτης περιόδου με σκορ 14-8, αλλά τα κορίτσια μας κατάφεραν με το κλείσιμο της περιόδου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Από τη δεύτερη περίοδο και έως το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα μας ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η πολύ πιεστική, στα όρια του φάουλ, άμυνα του Εύνικου και η πολύ φανατισμένη ατμόσφαιρα στην κερκίδα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τον προπονητή μας για τη σπουδαία προσπάθεια. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 28/2 στις 19:30, εντός έδρας με τον Άρη Πετρούπολης.

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ:  Προπονητές :Βελτσιστας, Ρηγας

Μαυρου, Φτενου, Σιδερη, Γεροκωστα, Κρεμμυδα, Χαλαβατζη, Πολυχρονου, Μετσο, Γουλα Φ., Γουλα Π., Γερονταρη, Πασχοπουλου.

ΓΣΑΠ: Προπονητής :Πλαγιαννακος

Ανδρικοπουλου, Αναγνωστου,  Μαμαλιγκα,  Καρτακη, Κανιαδακη, Μπουρδαρα, Κουκη, Λαχανα.

 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ : ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ – ΓΣΑΠ 43 – 39

Δεκάλεπτα : 11-04, 11- 10, 07- 13, 14-10

Τα κορίτσια μας στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ξεκίνησαν δυναμικά με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρουν να μειώσουν την διαφορά. Η ψυχολογία, το πείσμα και η ταχύτητα της ομάδας ανέβηκε στην τρίτη περίοδο με αποτέλεσμα να φτάσουν πολύ κοντά με το Λαγονήσι (29-27).Στην 4η περίοδο κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 34-37 όμως κάποια μικρά λάθη , άστοχες βολές , αλλά κυρίως η αποβολή των Μπουρδάρα και Πλώτα με 5 φάουλ μας οδήγησαν στην ήττα με τελικό σκορ 43-39.
Επόμενη αγωνιστική στις 22-2-2015 στις 18.30 στην έδρα μας με αντίπαλο το Μαρκόπουλο.
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ: Προπονήτρια Τσοπανακη


Μαλκογιάννη, Κερμεκέρη, Φακή, Καραδημήτρη, Πολυμενάκου, Αρμένη, Παγώνη,Αποστόλου, ΠασάΪ, Γαλανού,Τσουμάκη,Κυράλη.

ΓΣΑΠ: Προπονητής : Χριστοδούλου.

Σφήκα, Ανδρικοπούλου, Χονδροπούλου, Πλώτα, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ξηραδάκη, Ζανίκα Χ., Τσιτρά, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη,Βασιλείου.

ΜΙΝΙ : ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΓΣΑΠ 46 - 31

Δεκάλεπτα: 12-04, 15-06, 16-10, 03-11.

Καλή εμφάνιση , παρά την ήττα πραγματοποίησαν τα μίνι μας, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο. Είχαν αγωνιστικότητα και έβγαλαν ωραίες φάσεις. Μένει ο τελευταίος αγώνας με το Μαρούσι που θα γίνει την Κυριακή 22/02/15. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τα ΜΙΝΙ μας κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, υπερσκελίζοντας καλές ομάδες όπως Γαλάτσι ,Αμύντα και Χολαργό και μένοντας πίσω από Γέρακα και Μελίσια. ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: Προπονητής Γεωργακόπουλος

Καραγιάννη, Γιαννακάκου, Λιναρδάτου, Δαμουλάκη, Κυριακάκη, Φλάμπουρα, Λιγνού, Κασιμάτη, Καραγιάννη Ε., Βλάχου

ΓΣΑΠ: Προπονήτρια: Γιουκάκη

Λούκα, Πλώτα, Κακοσούρη,, Κυρκοπούλου, Λαχανά, Σαραντάκου.Ζανίκα Χ., Ζανίκα Κ, Καρτάκη, Ανδρικοπούλου,Κατωμέρη

gsap2
Νεότερη Παλαιότερη