Σχολεία, σύλλογοι και «κουδουνάτοι» ξεσήκωσαν το Κοντόπευκο - ΒΙΝΤΕΟ

kontopeuko-apokries-1

Η φιλική διάθεση του καιρού και η όρεξη του κόσμου για διασκέδαση είχε ως αποτέλεσμα μια ζωντανή, γεμάτη χαρούμενες παιδικές φωνές, αποκριάτικη γιορτή στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη στο Κοντόπευκο.

Ψυχή της εκδήλωσης η Βασίλω Ιωάννου που με τα τραγούδια και το χορό της ξεσήκωνε θεατές και συμμετέχοντες.

kontopeuko-apokries-5i

Χορευτικοί Σύλλογοι όπως οι Κορύβαντες, αντίστοιχες ομάδες συλλόγων όπως των Ηπειρωτών και του Κοντοπεύκου, δημοτικοί άρχοντες προεξάρχοντος του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, δεκάδες παιδιά από τα σχολεία της πόλης αλλά κυρίως τα ΑμεΑ με τα γαϊτανάκια τους έδωσαν σήμερα ένα διαφορετικό χρώμα στη γειτονιά.

kontopeuko-apokries-6

Ξεχωριστή μνεία αξίζει στους «Κουδουνάτους» οι οποίοι πείραζαν με τα αστεία τους τους μικρούς μας φίλους και ξεσήκωσαν τον κόσμο με το χορό και τα κουδούνια τους.

Απολαύστε τους:



Παρόντες ακόμη στην εκδήλωση ο πρόεδρος του ΔΣ, Γεράσιμος Βλάχος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης, ο πρόεδρος της ΔΕΠ Πάνος Γκόνης, η δημοτική σύμβουλος Στέλλα Ψύλλα κι εκπρόσωποι φορέων / συλλογικοτήτων.

kontopeuko-apokries-4

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε τόσο ο «κουδουνάτος» Μάκης Βαλίλης όσο και ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος που ευχαρίστησε όλους τους φορείς και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους ενώ κάλεσε τον κόσμο να μετάσχει στο χορό.

kontopeuko-apokries-3

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως ήταν μια πάρα πολύ καλή έμπνευση να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο Κοντόπευκο. Αφενός δίνεται ένα στίγμα αποκέντρωσης των δράσεων του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε όλες τις γειτονιές, πράγμα απαραίτητο, και αφετέρου αποδόθηκε ένας σέβασμος στην Εκκλησία καθώς σήμερα είναι Ψυχοσάββατο αποφεύγοντας με τον τρόπο αυτό ατοπήματα του αχρείαστα παρελθόντος.

kontopeuko-apokries-2

 

 
Νεότερη Παλαιότερη