Ένα Μασκέ Πάρτυ με κέφι και ζωντάνια διοργάνωσαν σήμερα οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής

paisdap-giorti-1


 Το Κλειστό Γυμναστήριο της Νότου μεταμορφώθηκε σήμερα το πρωί φορώντας τα γιορτινά κι αποκριάτικά του ώστε να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο, καθώς το κάλεσμα απευθυνόταν σε όλα τα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία μέσα σε μια αποκριάτικη ατμόσφαιρα να διασκεδάσουν με κλόουν, ανιματέρ, ταχυδακτυλουργούς, ζογκλέρ και μακιγιέζ.

paisdap-giorti-2

Face painting, μπαλόνια σε διάφορα σχήματα και μορφές, χαρούμενες δραστηριότητες, δύο μεγάλα φουσκωτά παιχνίδια, ζωντανή παράσταση με τη συμμετοχή των παιδιών και μουσική με πολύ χορό συνέθεταν την όμορφη, χαρούμενη και γιορτινή εικόνα του αποκριάτικου πάρτυ.

paisdap-giorti-4

Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο και το ΔΣ των Παιδικών Σταθμών που ομόφωνα αποφάσισαν αυτή την ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους αλλά και όλους όσους δούλεψαν από το προσωπικό για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

paisdap-giorti-3

Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μαργαρίτα Δημητρίου ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης και το προσωπικό των ΠΑΙΣΔΑΠ, έκανε ξεχωριστή μνεία στον ΠΑΟΔΑΠ και τον πρόεδρό του Σωτήρη Παπαμιχαήλ για τη διάθεση του κλειστού γυμναστηρίου απευθύνοντας παράλληλα ένα θερμό μήνυμα στους γονείς κι ενημερώνοντας για τις συνθήκες φιλοξενίας στους σταθμούς.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλή Σαρακοστή, αποκατέστησε την πραγματικότητα όσον αφορούσε αιτιάσεις του πρώην δημάρχου στο πρόσωπο της κ. Δημητρίου, ενημέρωσε για την επικείμενη λειτουργία της νέας μονάδας στα Πευκάκια κι ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο στο ίδιο μέρος το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.

Παρόντες επίσης από το ΔΣ του Νομικού Προσώπου οι Νίκος Σόβολος και Νίκος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας και η Παναγιώτα Σκόνδρα από την ομάδα εθελοντών του δήμου.


    paisdap-giorti-5


 


 

Νεότερη Παλαιότερη