Παράξενα αλλά πανέμορφα λουλούδια

louloudia xeili

Οι περισσότεροι από μας αγαπάμε τα λουλούδια. Άλλοτε να τα φυτεύουμε και να τα φροντίζουμε κι άλλοτε απλά να θαυμάζουμε τα χρώματα και τη μυρωδιά τους. Σε κάθε περίπτωση, η ενασχόληση με αυτά μας φτιάχνει τη διάθεση.

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη λουλουδιών. Πιστεύατε πως ξέρετε τα περισσότερα; Λοιπόν, κάνετε λάθος! Η ομάδα του diaforetiko.gr, βρήκαμε και σας παραθέτουμε 40 διαφορετικές ποικιλίες λουλουδιών που δε φανταζόσασταν ποτέ πως υπήρχαν! Είναι, μάλιστα τόσο παράξενα, που φαίνονται ψεύτικα!

#1. Η ορχιδέα με το πρόσωπο μαϊμούς (Dracula simia)#2. Το φυτό νυχτερίδα (Tacca integrifolia)#3. Η ορχιδέα νυχτοπεταλούδα (Phalaenopsis amabilis)#4. Ένα νεκρό λουλούδι (Rafflesia keithii)#5. “Γυμνός άνδρας” (Orchis italica)#6. “Γυναικεία χείλη” (Psychotria elata)#7. “Τα κορίτσια διασκεδάζουν” (Impatiens bequaertii)#8. Υπόγεια φυτά (Hydnora africana)#9. Η ορχιδέα μέλισσα (Ophrys apifera)#10. Φασκιωμένα μωρά (Anguloa uniflora)#11. Το λουλούδι παπαγάλος (Impatiens psittacina)#12. Το μακάβριο λουλούδι (Antirrhinum majus)#13. Η πάπια ορχιδέα (Caleana major)#14. Πρόσωπο τίγρης στην ορχιδέα του φεγγαριού (Phalaenopsis amabilis)#15. Το χαρούμενο άλιεν (Calceolaria uniflora)#16. Το λουλούδι του πάθους (Passiflora incarnata)#17. Η αγγελική ορχιδέα (Zygopetalum rhein)#18. Η ορχιδέα του Αγίου Πνεύματος (Peristeria elata)#19. Νεκρός κρίνος (Amorphophallus titanum)#20. Η ορχιδέα αργυροτσικνιάς (Pecteilis radiata)Home / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Όταν δεις αυτά τα 40 παράξενα λουλούδια θα νομίζεις πως είναι ψεύτικα…Κι όμως είναι 100% αληθινά.Όταν δεις αυτά τα 40 παράξενα λουλούδια θα νομίζεις πως είναι ψεύτικα…Κι όμως είναι 100% αληθινά.http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/Οι περισσότεροι από μας αγαπάμε τα λουλούδια. Άλλοτε να τα φυτεύουμε και να τα φροντίζουμε κι άλλοτε απλά να θαυμάζουμε τα χρώματα και τη μυρωδιά τους. Σε κάθε περίπτωση, η ενασχόληση με αυτά μας φτιάχνει τη διάθεση.

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη λουλουδιών. Πιστεύατε πως ξέρετε τα περισσότερα; Λοιπόν, κάνετε λάθος! Η ομάδα του diaforetiko.gr, βρήκαμε και σας παραθέτουμε 40 διαφορετικές ποικιλίες λουλουδιών που δε φανταζόσασταν ποτέ πως υπήρχαν! Είναι, μάλιστα τόσο παράξενα, που φαίνονται ψεύτικα!

#1. Η ορχιδέα με το πρόσωπο μαϊμούς (Dracula simia)#2. Το φυτό νυχτερίδα (Tacca integrifolia)#3. Η ορχιδέα νυχτοπεταλούδα (Phalaenopsis amabilis)#4. Ένα νεκρό λουλούδι (Rafflesia keithii)#5. “Γυμνός άνδρας” (Orchis italica)#6. “Γυναικεία χείλη” (Psychotria elata)#7. “Τα κορίτσια διασκεδάζουν” (Impatiens bequaertii)#8. Υπόγεια φυτά (Hydnora africana)#9. Η ορχιδέα μέλισσα (Ophrys apifera)#10. Φασκιωμένα μωρά (Anguloa uniflora)#11. Το λουλούδι παπαγάλος (Impatiens psittacina)#12. Το μακάβριο λουλούδι (Antirrhinum majus)#13. Η πάπια ορχιδέα (Caleana major)#14. Πρόσωπο τίγρης στην ορχιδέα του φεγγαριού (Phalaenopsis amabilis)#15. Το χαρούμενο άλιεν (Calceolaria uniflora)#16. Το λουλούδι του πάθους (Passiflora incarnata)#17. Η αγγελική ορχιδέα (Zygopetalum rhein)#18. Η ορχιδέα του Αγίου Πνεύματος (Peristeria elata)#19. Νεκρός κρίνος (Amorphophallus titanum)#20. Η ορχιδέα αργυροτσικνιάς (Pecteilis radiata)#21. Η Παρθένος Μαρία στην ορχιδέα του φεγγαριού (Phalaenopsis amabilis)#22. Η ορχιδέα μύγα (Ophrys insectifera)#23. Το λουλούδι καρναβάλι (Leucospermum catherinae)#24. Ο κρίνος βουντού (Dracunculus vulgaris)#25. Τα άνθη της πέτρας (Lithops comptonii)#26. Η πίπα του Ολλανδού (Aristolochia gigantea)#27. Το λουλούδι αστέρι (Stapelia grandiflora)#28. Η ορχιδέα σφυρί (Drakaea glyptodon)#29. Η τροπική στάμνα (Nepenthes)#30. Φλογισμένος κρίνος (Gloriosa superba)#31. Παραδείσια πουλιά (Strelitzia)#32.Ένα λουλούδι κυψέλη (Zingiber spectabile)#33. Η ινδική κολοκύθα (Trichosanthes cucumerina)#34. Το χρυσάνθεμο αράχνη (Chrysanthemum morifolium)#35. Pleurothallis truncata#36. Το χέρι του διαβόλου (Chiranthodendron pentadactylon)#37. Welwitschia mirabilis#38. Το λουλούδι αστακός (Heliconia rostrata)#39. Το μπιζέλι της ερήμου (Swainsona formosa)#40. Το ασημένιο βάζο (Aechmea fasciata)diaforetiko.gr

Νεότερη Παλαιότερη