Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Φεβρουαρίου & πρόσκληση την Τσικνοπέμπτη στα ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής

ΑΠΟΚΡΙΑΤΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΠΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015





  • Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00μ.μ. σας περιμένουμε όλους και όλες στο Α’ τμήμα ΚΑΠΗ με τις στολές σας… και το μεζέ σας για να «το τσικνίσουμε»!!! Δηλώστε συμμετοχή στο προσωπικό






  • Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιήσουμε πρωινό περίπατο για φαγητό και χορό – αποκριάτικο γλέντι στο εστιατόριο «Χρήστος & Μαρία» στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.




Κόστος συμμετοχής (πούλμαν) : 3 €


Η τιμή του γεύματος ανέρχεται στα 10€ ΦΙΞ (κυρίως πιάτο – μαγειρευτό ή της ώρας, σαλάτα, αναψυκτικό και κρασί). Το κυρίως πιάτο συμπεριλαμβάνει: χοιρινό γάστρας με πατάτες, κοτόπουλο γιουβέτσι, μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρονάδα, χοιρινή μπριζόλα με πατάτες τηγανιτές, κοτόπουλο ή μπιφτέκι σχάρας με πατάτες τηγανιτές, γαλέος σκορδαλιά, γαύρος, καλαμαράκια με πατάτες τηγανιτές κ.ά.)


Ώρα αναχώρησης: 10:00π.μ.από την πλατεία της Αγ. Παρασκευής από Μεσογείων (επιστροφή στις 16:00μ.μ.)


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00π.μ.





  • Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, θα παρακολουθήσουμε στο θέατρο «Κνωσός» τη μουσικοχορευτική παράσταση «Οι Απάχηδες των Αθηνών» Τιμή συμμετοχής: 11€




Ώρα αναχώρησης: 18:15 μμ. από την πλατεία Αγ. Παρασκευής (δημοτικό πάρκινγκ) ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00π.μ.

Νεότερη Παλαιότερη