Κούλουμα 2015 στη Νότου: έξω βροχή και μέσα «κέφι»

koulouma-2015-5

Η βροχή και οι χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες δε στάθηκαν ικανά εμπόδια για τους αγιοπαρασκευιώτες που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της Νότου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΟΔΑΠ για τα Κούλουμα 2015.

Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη ενώ υπήρχαν σαρακοστιανά εδέσματα, παραδοσιακές λαγάνες, κρασί και αναψυκτικά για όλους.

koulouma-2015-4

Όλα αυτά με συνοδεία ζωντανής ελληνικής μουσικής από την ορχήστρα του Φώντα Τζανίνη.

koulouma-2015-1

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν για την οργάνωση της εκδήλωσης και ευχήθηκε στους δημότες Καλή Σαρακοστή. Στο ίδιο μήκος κύματος με ευχές προς όλους χαιρέτισαν επίσης την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο τ. δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

koulouma-2015-2

Ο Δήμαρχος προανήγγειλε από τώρα την ιδέα στις επόμενες απόκριες να διοργανωθεί καρναβάλι στην πόλη και ζήτησε τις προτάσεις των δημοτών και των φορέων ώστε να υλοποιηθεί και έσυρε πρώτος το χορό για να παρακινήσει τους παρισταμένους.

koulouma-2015-3

Κατά την παρουσία μας διακρίναμε ακόμη στην εκδήλωση τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμο Βλάχο, τους αντιδημάρχους Κώστα Χατζηανδρέου, Γιάννη Σιδέρη και Ελισάβετ Πετσατώδη, την πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψιχόρη Γκιόκα,  τη δημοτική σύμβουλο Στέλλα Ψύλλα και το δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Λογοθέτη, τους τ. αντιδημάρχους Γιώργο Παναγόπουλο και Μανώλη Κωνσταντακόπουλο, από το ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ την Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου-Φλατσούση, τον Παναγιώτη Παναγάκο και το Γιάννη Καραγιαννάκη, την πολιτεύτρια των ΑΝΕΛ Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου καθώς επίσης εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων.

Καλή Σαρακοστή σε όλους.

koulouma-2015-6
Νεότερη Παλαιότερη