Ανακοίνωση της παράταξης «Η πόλη μας»

agiaparaskevi_ipolimas

Τα νέα ήθη της νέας Διοίκησης

Μετά την ψήφιση της αύξησης της αποζημίωσης (μισθού) της Προέδρου και της Αντιπροέδρου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου (ΠΑΙΣΔΑΠ), κ. Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη και κ. Αϊδίνη Σοφίας αντιστοίχως, κατά 35% περίπου, άλλος ένας Πρόεδρος Νομικού Προσώπου του Δήμου βρήκε τρόπο να αυξήσει τα εισοδήματά του με χρήματα του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, προσέλαβε με αμοιβή τον εαυτό του, ως νομικό εκπρόσωπο σε δύο υποθέσεις του Οργανισμού. Την ανάθεση αυτή στον εαυτό του, την έκανε χωρίς προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με την μέθοδο του «έκτακτου και κατεπείγοντος». Την νομιμοποίησαν δε, εκ των υστέρων, με την ψήφο τους τα μέλη του Δ.Σ. της παράταξης του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου. Τα μέλη αυτά, για να τα γνωρίζουν και οι δημότες, είναι οι κ.κ. : Δ. Βαλασιάδης, Ι. Καραγιαννάκης, Αικ. Πρωτοσυγκελίδου-Φλατσούση, Π. Σταύρου, Π. Παναγάκος, Δ. Καφατάκης και Στ. Ψύλλα.

Η απόφαση αυτή είναι αντίθετη σε κάθε έννοια πολιτικού ήθους και αφήνει έκθετους τόσο τον κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ που την έλαβε, όσο και όσους την νομιμοποίησαν εκ των υστέρων. Περισσότερο όμως εκθέτει τον Δήμαρχο κ. Γ. Σταθόπουλο γιατί όχι μόνο ανέχεται αλλά και εκτρέφει τέτοιες νοοτροπίες. Περιμένουμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμο Βλάχο, να ζητήσει την παραίτηση του Δημάρχου.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς
Νεότερη Παλαιότερη