Παράνομη η απεργία της ΑΔΕΔΥ- Βγήκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών

apergia-adedy

Παράνομη κρίθηκε από το Πρωτοδικείο η απεργία της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση, μετά την αγωγή που κατέθεσε το Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημόσιο, με εκπροσώπηση των υπουργών διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών, με την αγωγή που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα ζήτησε να αναγνωρισθεί ότι η αποχή διαρκείας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ με την από 13.5.2014 εξώδικη γνωστοποίησή της και αφορά αποχή διαρκείας των μελών της από κάθε ενέργεια που συνδέεται με τη διαδικασία αξιολόγησης του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών είναι παράνομη και περαιτέρω καταχρηστική.

Μετά την απόφαση η ΑΔΕΔΥ αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Το Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, απόφαση, όπου έκρινε την απεργία – αποχή, από κάθε ενέργεια σχετική με την αξιολόγηση, παράνομη για τυπικούς λόγους, όχι όμως προσωρινά εκτελεστή.

Θα ακολουθήσει έφεση εντός τριών ημερών από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κατά της απόφασης και μέχρι να εκδικαστεί, η απεργία συνεχίζεται κανονικά και νόμιμα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν την αποχή – απεργία από κάθε αξιολογική διαδικασία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα συνεδριάσει σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 και ώρα 13:00 για να καθορίσει τις παραπέρα κινήσεις μας. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των συναδέλφων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.»

 

aftodioikisi.gr
Νεότερη Παλαιότερη