Ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίας Παρασκευής από την P & G

koinwniko pantopwleio

Για δεύτερη φορά, το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίας Παρασκευής παρέλαβε προϊόντα ατομικής υγιεινής από την εταιρεία ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., για να τα διανείμει στις 211 οικογένειες που στηρίζει, στα πλαίσια συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της ΔΡΑΣ.Ε – Δράσεις Εθελοντών μέσα από την Πράξη: «ΔΡΑΣ.Ε.: Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης». Από τον Ιανουάριο 2014 έως σήμερα, η εταιρεία ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. έχει προσφέρει γενναιόδωρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο συνολικά 299 κιβώτια με προϊόντα όπως σαμπουάν, οδοντόκρεμες και απορρυπαντικά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής που παρέχει δωρεάν τρόφιμα μακράς διαρκείας από το 2012, καλύπτοντας ολοένα και περισσότερο τις ανάγκες των ωφελουμένων, έχει καταφέρει από τις αρχές της χρονιάς, μέσα από δωρεές όπως αυτή της ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ, να στηρίζει συστηματικά πλέον τις ευάλωτες οικογένειες και με προϊόντα υγιεινής και ατομικής καθαριότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προσπάθεια ενίσχυσης του σημαντικού έργου κοινωνικής δικτύωσης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, οι πιστοποιημένοι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στα Κοινωνικά Συσσίτια, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Γραφείο Διαμεσολάβησης, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΡΑΣ.Ε – Δράσεις Εθελοντών παρέχει σίτιση, φαρμακευτική κάλυψη, και υπηρεσίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης.
Νεότερη Παλαιότερη