Μήνυμα του Γιάννη Σταθόπουλου: Η δοκιμασία των Πανελληνίων

statho_niki

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που αύριο ξεκινούν τον δύσκολο και επίπονο μαραθώνιο των Πανελληνίων Εξετάσεων, αλλά και σε αυτούς της Α’ Λυκείου που για πρώτη φορά φέτος καλούνται να αντιμετωπίσουν τη δοκιμασία αυτού του νέου τύπου εξετάσεων, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Εξετάσεις αυτές άλλωστε είναι μόνο μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας να χαράξετε την δική σας πορεία!

Θέλω επίσης να συγχαρώ τόσο τους γονείς, που μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης που όλοι βιώνουμε υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν με όσα μέσα διαθέτουν τα παιδιά τους, όσο και τους εκπαιδευτικούς που παρά την έλλειψη πόρων, υλικοτεχνικής υποδομής και την υποβάθμιση του Δημόσιου σχολείου από το κράτος αγωνίζονται να προσφέρουν στους μαθητές τους ανώτατου επιπέδου εκπαίδευση.

Οι δεσμεύσεις μας για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της παιδείας και του δημόσιου σχολείου και για την στήριξη της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων ισχύουν στο ακέραιο όπως ακριβώς καταγράφονται στο πρόγραμμα της Δημοτικής μας κίνησης.

Καλή αρχή!

Γιάννης Σταθόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη