Το καλύτερο φινάλε των εκδηλώσεων το έκαναν οι Παιδικοί Σταθμοί!

Το καλύτερο φινάλε αλλά ταυτόχρονα και την καλύτερη εκδήλωση  μακράν είδαμε σήμερα να διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών της Αγίας Παρασκευής για τις απόκριες. Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς πολύ παραπάνω από 400 άτομα, μικροί και μεγάλοι έδωσαν το δικό τους όμορφο τόνο στο πάρκο Σπυρούδη.


Χαρούμενες παιδικές φωνές, γλυκύτατοι μασκαράδες, χαμογελαστοί γονείς, ευτυχείς διοργανωτές και μια σειρά ικανών επαγγελματιών που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους με χορό, face painting, δώρα, παιχνίδια και πολλές άλλες εκπλήξεις.


Επίσης υπήρχαν πλούσια εδέσματα τα οποία κάλυψαν και με το παραπάνω τις ανάγκες της πραγματικά μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.


Νομίζουμε ότι αξίζει ένα μπράβο στη νέα πρόεδρο του Συλλόγου Τάνια Νικολούλια καθώς ανέλαβε το Σύλλογο σε μια δύσκολη στιγμή, πληγωμένο και περιορισμένο από λάθη και επιλογές ανθρώπων που στην πλειοψηφία τους δεν είναι πια στη διοίκηση του Συλλόγου. Η συνέχεια δε θα είναι εύκολη χώρια τη δύσκολη συγκυρία. Σήμερα όμως έγινε μια πολύ καλή αρχή, οι γονείς ανταποκρίθηκαν και ίσως να ήρθε η στιγμή η νέα διοίκηση να επανεξετάσει ορισμένες επιλογές που της κληρονομήθηκαν ώστε οι γονείς να στηρίξουν το Σύλλογο. Κι εμείς οι παλιοί, που μπορέσαμε να αισθανθούμε ξανά άνετα, να είναι σίγουροι πως θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε.


Το παρόν έδωσαν επίσης η διευθύντρια της ΠΑΙΣΔΑΠ Μαρία Ντουντούμη, η μέχρι πρότινος διευθύντρια (που με χαρά συναντήσαμε ξανά) Τόνια Παπαντωνίου, ο τέως δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΙΣΔΑΠ Διονύσης Λέκκας, η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμητρα Πανουσοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, Μιχάλης Γαβράς και Γιάννης Παύλου καθώς και οι τέως δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μυλωνάκης και Καίτη Μοσχονά.




Νεότερη Παλαιότερη