Ο Τσακός άναψε το δένδρο του! Δελτίο τύπου του Συλλόγου

Πολλοί φίλοι και γείτονες, παρότι την συνεχή βροχή και το κρύο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού και μαζεύτηκαν γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στήσει ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες της περιοχής, έξω από το καφενείο του Αλούπη, επί της Ελ. Βενιζέλου.


Υπό τους ήχους της κιθάρας του Δημήτρη Σουσούδη συνοδευόμενοι με το κέρασμα που προσέφερε ο Σύλλογος ο κόσμος είχε την ευκαιρία να συνδυάσει τα χριστουγεννιάτικά του ψώνια με ένα ευχάριστο διάλειμμα.


Η εκδήλωση εντάσσεται στην προσπάθεια του Συλλόγου για να στηρίξει την τοπική αγορά και αποτελεί συνέχιση της προσπάθειάς του για να φέρει τον κόσμο πιο κοντά. Στο τέλος της βραδιάς ο Σύλλογος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους με τους οποίους ανανέωσε το ραντεβού του για τις 29 Ιανουαρίου, όπου ο Σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτική του πίτα.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Βασίλειος Ζορμπάς, η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ Εξυπηρέτησης του Πολίτη κα Ελευθερία Παπαδοπούλου,  π. Δήμαρχος κος Βασίλειος Γιαννακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Κρητικίδης και Γαβράς, η π. Δημοτική σύμβουλος κα Κατερίνα Φλατσούση και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας

Βασίλειος Σαββίδης                                      Αναστάσιος Μίχας
Νεότερη Παλαιότερη