Αλλαγή φρουράς στο Σύλλογο Πευκακίων "η Αναγέννηση"

Μετά την τοποθέτηση σε υψηλή θέση ευθύνης σε Ευρωπαϊκό Οργανισμό στις Βρυξέλλες του δραστήριου, επί δύο θητείες Προέδρου του Συλλόγου Γ. Γεωργίου, νέος Πρόεδρος του Συλλόγου ομόφωνα ορίστηκε ο Στέφανος Μπακογιάννης, στέλεχος της ΔΕΗ.


Σε δήλωσή του ο απερχόμενος Πρόεδρος Γεωργίου αναφέρει ότι:


Μετά την επιλογή μου σε θέση ευθύνης σε Ευρωπαϊκό Οργανισμό στις Βρυξέλλες, είμαι υποχρεωμένος από τον Νοέμβριο να βρίσκομαι για την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων στις Βρυξέλλες για κάποιο διάστημα.


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τις δημοτικές αρχές τόσο τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο όσο και τον νυν Βασίλη Ζορμπά για την εξαιρετική και έντιμη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως επικεφαλής στον ιστορικο Σύλλογο Αναγέννηση, όπως και τους πρώην και νυν Αντιδημάρχους σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Γιάννη Σταθόπουλο, Ανδρέα Γκιζιώτη, και Κώστα Κουβόπουλο, όπως και τα στελέχη των παρατάξεών τους, για την εποικοδομητική τους, ειλικρινή συνεργασία και ολόθερμη στήριξή τους στα αιτήματα του συλλόγου. Ευχαριστώ τους πρώην και νυν διατελέσαντες Προέδρους των Οργανισμών του Δήμου, τα Δ.Σ. και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους. Προπάντων ευχαριστώ τους υπαλλήλους του Δήμου για την επιμέλεια, φροντίδα και προσοχή τους στα προβλήματα της Συνοικίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αδιάλειπτη υποστήριξή τους, στους δικούς μου ανθρώπους τα δραστήρια μέλη του ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου μας, που ξεπερνούν τα 500 στη Συνοικία μας. Η στήριξή τους σε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλάβαμε, ήταν για μένα ανεπανάληπτη εμπειρία.


Ιδιαίτερες ευχατιστίες απευθύνω στους αδελφούς Συλλογους Τσακού και Αγίου Ιωάννου, για τις κοινές δράσεις που αναλάβαμε και ιδιαίτερα στους Προέδρους Β. Σαβίδη, Π. Βαβουγιό και στα Δ.Σ. τους καθώς και στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου κα Σοφία Κούγια. Ευχαριστίες και στους γειτονικούς Συλλόγους Πατήματος Χαλανδρίου και Γέρακα με τους οποίους, επίσης είχαμε συνεργασία σε κοινές δράσεις, όπως και με τους λοιπούς εθνικο-τοπικούς και επαγγελματικούς συλλόγους της πόλης μας.


Ευχαριστώ για την πνευματικη καθοδήγηση και ηθικη συμπαράσταση τον Πρωτοπρεσβύτερο πνευματικό ποιμένα της Συνοικίας μας πατήρ Σταύρο Τρικαλιώτη, όπως και για την συνεργασία που είχαμε, το Σύλλογο της ανεγέρσεως του ιερού ναού Αγίων Αναργύρων, τον Πρόεδρο Αρβανιτάκη και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και τον Δντή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Πευκακίων κ. Σουήδα.


Για τη στήριξη και προβολή του Συλλόγου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο και ιδιαιτέρως στην ηλεκτρονική σελίδα Agiaparaskevi-Guide.gr και στον φίλο του συλλόγου και ιδιοκτήτη της Στρατή Μαζίδη.


Ζητώ από τη Δημοτική αρχή, τις παρατάξεις, τις Δημοτικές Υπηρεσίες, τους φορείς, τις οργανώσεις και τον τύπο, να συνεχίζουν να στηρίζουν το Σύλλογο και στο μέλλον, μια που η Συνοικία των Πευκακίων υπολείπεται ακόμη των υποδομών έναντι των άλλων Συνοικιών και έχει επιτακτικές ανάγκες να καλύψει.


Ο νέος Πρόεδρος, Στέφανος Μπακογιάννης, έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος, που του εύχομαι κάθε επιτυχία, θα συνεχίσει με τη στήριξη όλων μας ακατάπαυστα το έργο για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη Συνοικία. Θα συνεχίσω να στέκομαι αρωγός στη Συνοικία και τον Δήμο, σε ότι και αν μου ζητηθεί.


Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. ως τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου είναι:


Στέφανος Μπακογιάννης Πρόεδρος


Αγλαία Γεωργακοπούλου Αντιπρόεδρος


Κωνσταντίνος Παπουτσής Γραμματέας


ΣωτήρηςΑναστασόπουλος Ταμίας


Σοφοκλής Κωνσταντινίδης Αναπληρωτής Γραμματέας


Αντωνία Θεοδωρίδου Κοσμήτωρ


Ευγενία Αναστασοπούλου Μέλος


Στέλιος Μπαλατσούρας Μέλος


Γιώργος Γεωργίου Μέλος


Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω το φίλο μου το Γιώργο για τα καλά του λόγια. Η αναγνώριση των καλών φίλων αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή για τη δουλειά μας. Σχεδόν με το ξεκίνημα της ιστοσελίδας το Σεπτέμβριο του 2009 είχαμε μια στενή και καλή συνεργασία. Ο Γιώργος υπήρξε πάντοτε fair απέναντι στην ιστοσελίδα ενώ δεν παρέλειψε σε δύσκολες στιγμές να τη στηρίξει με τον καλό του λόγο. Υπήρξε ένας δραστήριος πρόεδρος στην Αναγέννηση σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα Πευκάκια όπου ακόμη υπάρχουν αρκετά να γίνουν. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να βοηθά με την εμπειρία που πλέον διαθέτει τους άξιους συνεργάτες του στο Σύλλογο.


Γιώργο καλή επιτυχία!


Στρατής

Νεότερη Παλαιότερη