Σημαντική εβδομάδα για το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού

Σημαντική εβδομάδα για το Σύλλογο Κατοίκων Τσακού καθώς κορυφώνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση της προσεχούς Κυριακής. Στο Δ.Σ. του Συλλόγου έχει δοθεί πολλή σημασία στη συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου αναφορικά με το κάλεσμα της Κυριακής.


Η αλήθεια είναι πως το έργο του Συλλόγου είναι σημαντικό. Ενδεικτικά να αναφέρουμε το σε μόνιμη βάση καθαρισμό του λόφου Τσακού, την ενεργό συμμετοχή στις περιόδους πυροπροστασίας και φυσικά την ποικιλότροπη στήριξη οικογενειών της γειτονιάς που βρίσκονται σε ανάγκη.


Αξίζει λοιπόν ο κόσμος να δώσει δυνατό παρόν την Κυριακή ώστε να προκύψει ένα νέο ισχυρό Δ.Σ. που θα συνεχίσει τις μάχες για τα προβλήματα και τα θέματα της γειτονιάς.


Ακολουθεί η πρόσκληση του Συλλόγου:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ


 Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού σας καλεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 11:00 στο 3ο Δημοτικό σχολείο (οδό Μπουμπουλίνας) στην τελευταία εκλογοαπολογιστική του Συνέλευση με θέματα:




  • Εκλογή Προεδρείου Συνέλευσης

  • Απολογισμός πεπραγμένων

  • Οικονομικός Απολογισμός


Με το πέρας της συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

 Λόγω της κρισιμότητας της περιόδου και των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σαν συνοικία η συμμετοχή όλων κρίνεται αναγκαία για να μπορέσει ο Σύλλογός μας να συνεχίσει το έργο του.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας


Β. Σαββίδης                                                            Αν. Μίχας

Νεότερη Παλαιότερη