Αν θες να εκδικηθείς, σκάψε δύο λάκκους

Υπάρχει μια εκδικητική μανία εναντίον του δημάρχου. Λένε όμως οι Κινέζοι, αν θες να εκδικηθείς, σκάψε δύο λάκκους, ένα για τον εχθρό σου κι ένα για τον εαυτό σου


Πως όμως ρε παιδί μου τη μια μέρα κάποιος είναι ιδανικός, τίμιος, ακέραιος και την επομένη έχουν πάρει αέρα τα μυαλά του, τζογάρει κτλ. Τη μια συστρατευόμαστε στο πλευρό του και την άλλη εναντίον του.


Πώς αλλάζουν οι άνθρωποι ε; Ή πως αλλάζουν γνώμη οι άνθρωποι! Και μετά σου κάνουν τον Κινέζο για όσα έλεγαν μέχρι πρότινος. Τσιν τσαν τσον!! Τσου ρε Λάκη!


Εν τω μεταξύ όλοι απορούσαν πως τελικά εξελέγη ο Ζορμπάς δήμαρχος. Ιδίως ο Γιαννακόπουλος κι ο Σταθόπουλος. Ξέρεις τι είναι να παλεύεις σε τόσες αναμετρήσεις κι ο άλλος με τη μία να φέρνει εξάρες;


Πλέον όμως η απορία τους λύθηκε την Τετάρτη... Στον πρώην του το χρωστά! Γιάννη και Βασίλη, ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε!!!


Ωραίο αυτό με τα Π.Ο.Ε., συνηθίζεται έλεγαν οι πρώην να μην πληρώνονται τιμολόγια και να μεταφέρονται σε επόμενα έτη. Λοιπόν τι λέτε; Να το εφαρμόσουμε με την Εφορία; Θα μας στείλει ραβασάκια και μεις θα τα κάνουμε Π.Ο.Ε.! Εις στο όνομα της ανεργίας, της αφραγκίας και της ανέχειας , αμήν!


Τόσο καιρό που φώναζε ο Κοζόκος έφταιγε η δημοτική αρχή, τώρα που τα προβλήματα ξεπεράστηκαν φαίνεται πως φταίει ο Κοζόκος!


Μήπως τελικά να στείλω μια επιστολή διαμαρτυρίας στον Κοζόκο;!

Νεότερη Παλαιότερη