Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα Μουστόγιαννη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα με τον αποπεμφθέντα δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Μουστόγιαννη. Συγκέκριμενα μόλις εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση από το Δήμο Αγίας Παρασκευής. Σας το παραθέτουμε άνευ σχολίων και θα επανέλθουμε σύντομα:


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς ,την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011, απέστειλε εξώδικη πρόσκληση και δήλωση προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Μουστόγιαννη με την οποία τον κάλεσε και δι’ αυτού του τρόπου, ακόμα μια φορά ,όπως εντός 3 ωρών από τη λήψη της εξωδίκου, προσέλθει στο γραφείο Δημάρχου και παραδώσει  χρηματικό ποσό συνολικού ύψους 21,500 ευρώ το οποίο προέρχεται από είσπραξη διδάκτρων του Ωδείου Αγίας Παρασκευής και προορίζεται για την πληρωμή των καθηγητών του Ωδείου και το οποίο ο κ. Μουστόγιαννης παρανόμως έχει λάβει και παρακρατά.


Κατόπιν παρέλευσης απράκτου της ταχθείσης προθεσμίας, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς υπέβαλλε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2011 μηνυτήρια αναφορά στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής για το ως άνω θέμα.


 


Σχετικές αναρτήσεις:


http://www.agiaparaskevi-guide.gr/dimotikes/?p=1288


http://www.agiaparaskevi-guide.gr/dimotikes/?p=1275

Νεότερη Παλαιότερη