Πρεμιέρα για τους «Cine φίλοι Αγίας Παρασκευής»

Μια νέα πρωτοβουλία που έλειπε από την πόλη έκανε την εμφάνισή της. Πρόκειται για τους Cine φίλους της Αγίας Παρασκευής.  Οι «Cine φίλοι Αγίας Παρασκευής» σχεδιάζουν την εναρκτήρια προβολής τους με την κλασική ταινία Casablanca. Το 1944 η «Καζαμπλάνκα» ήταν υποψήφια για οκτώ βραβεία Όσκαρ και τελικά κέρδισε τρία (διασκευασμένου σεναρίου, σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας).


H προβολή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 στις 7.30 μ.μ.


στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Δερβενακίων και Σάκη Καράγιωργα στο Κοντόπευκο).


Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.


Διάρκεια προβολής 102΄Θα ακολουθήσει συζήτηση για την ταινία και το μέλλον της κίνησης των «Cine φίλοι Αγίας Παρασκευής»


Οι «Cine φίλοι Αγίας Παρασκευής» είναι μια ομάδα δημοτών, που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και ιδιαίτερα για τον κινηματογράφο.


Σκοπεύουν να αξιοποιήσουν την αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου στο Κοντόπευκο, που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για προβολή ταινιών.


Η ομάδα έχει ως στόχο την οργάνωση κινηματογραφικών βραδιών στην πόλη της Αγίας Παρασκευής, με κλασικές ταινίες-ορόσημο στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου


Δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη προσπάθεια στην πόλη και είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως αυτή ξεκινάει από το Κοντόπευκο και από μια ομάδα δημοτών, στην πλειοψηφία τους νεολαίοι, που θέλουν να ασχοληθούν με τον πολιτισμό στην πόλη τους.


Έχει ήδη δημιουργηθεί σελίδα φίλων στο facebook:
http://www.facebook.com/pages/Cine-φίλοι-Αγίας-Παρασκευής/190095977693474

Νεότερη Παλαιότερη