Αντιπαράθεση φιλάθλων και Ο.Α.Δ.Α.Π.

Σε αντιπαράθεση βρίσκονται μέλη της διοίκησης και φίλαθλοι του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής με τον Ο.Α.Δ.Α.Π. Αφορμή στάθηκε σύμφωνα με διαμαρτυρίες των πρώτων η απόφαση του προέδρου του Οργανισμού να διαθέσει το δημοτικό γήπεδο της Νότου στην ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ για προπόνηση την ώρα που δεν το διαθέτει στην ομάδα γυναικών και το τμήμα Νέων του Α.Ο.Α.Π. με αιτιολογικό την προστασία του χλωροτάπητα.


Το θέμα φαίνεται να παίρνει κάποια διάσταση τόσο στο http://ao-agias-paraskevis.blogspot.com/ στο live chat των φιλάθλων όσο και στο facebook όπου το μέλος του Δ.Σ. της Αγίας Παρασκευής Νίκος Αλμπάνης απευθύνεται και στο δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά αναφέροντας ότι με τέτοιες επιλογές εκτίθεται η πόλη μας. Σε ερώτησή μας στον κο Αλμπάνη τι ακριβώς έχει συμβεί μας απήντησε το εξής:


Την προηγούμενη Παρασκευή 21/1 κατόπιν αιτήσεως και εντολής του κου Μυλωνάκη δόθηκε το γήπεδο της Νότου σε ομάδα εκτός πόλης (το Ρουφ),  της οποίας  προπονητής είναι ο κος Γκόφας. Μέχρι τώρα όμως ο εν λόγω πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού αρνείται πεισματικά να δώσει το γήπεδο για αγώνες στην ομάδα γυναικών και την ομάδα νέων του Α.Ο Αγίας Παρασκευής για να μη χαλάσει το χόρτο. Τα συμπεράσματα δικά σας.


Εμάς αν μας επιτρέπεται ένα απλό σχόλιο. Σαφώς οι ομάδες της πόλης μας έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στο δημοτικό γήπεδο. Όμως ως φίλαθλοι της ΣΑΝΤΑ μας ενοχλεί που το γήπεδο δόθηκε σε μια ομάδα η οποία κυριολεκτικά απέκτησε σχεδόν όλο τον κορμό της ομάδας μας, όντας μόλις λίγες ημέρες μετά τη διάλυση της. Τουλάχιστον ωφελήθηκε ο Ο.Α.Δ.Α.Π. οικονομικά από την παραχώρηση αυτή αν όντως έγινε;


Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί, καλό θα είναι να ακούσουμε και την άλλη πλευρά ώστε ο καθένας μας να κάνει τις αξιολογήσεις του.

Νεότερη Παλαιότερη