Μείον ένας για την “Πόλη” μας και το δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά

Με ένα λιγότερο δημοτικό σύμβουλο θα πορευθεί η δημοτική παράταξη "η πόλη μας" του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά καθώς ανεξαρτητοποιείται από αυτήν ο κος Φώτης Αλεξόπουλος.

Συγκεκριμένα λάβαμε από τον ίδιο το βράδυ της Τρίτης το παρακάτω e-mail:

Δυστυχως απο τις πρωτες μερες αναληψης της εξουσιας του νεου δημαρχου βασιλη ζορμπα διαπιστωσα οτι πολλα απο αυτα που ειχαμε πει ηταν τελειως αντιθετα με το προγραμμα και της θεσεις της παραταξης μας ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η πολη μας...Δεν μου μενει τιποτα αλλο απο το να διαφοροποιησω την θεση μου στο προσεχες Δημοτικο συμβουλιο ωστε να ενημερωθουν οι πολιτες της αγιας παρασκευης για τα εκτροπα που γινονται στον δημο ...

Αντιλαμβανόμενοι το σοβαρό και υπεύθυνο ρόλο της ενημέρωσης των πολιτών δεν προχωρήσαμε στην άμεση δημοσίευση αυτής της είδησης ζητώντας από τον κο Αλεξόπουλο με e-mail μας το ίδιο βράδυ τα εξής:

Δώστε μας παρακαλούμε 2-3 απτά παραδείγματα των αντιθέσεων και επεξηγείστε μας τι εννοείτε λέγοντας "να διαφοροποιήσω τη θέση μου" αναφέρεστε στο πρόγραμμα ή στη θέση σας στη δημοτική ομάδα;

οι διευκρίνισεις ειναι απαραίτητες για τη σωστή ενημέρωση των δημοτών αλλά και για την αποφυγή παρερμηνειών.

Ο κος Αλεξόπουλος επανήλθε χθες 12/1/2010 με νέο e-mail στο οποίο μας λέει:

Συντομα θα στειλω ολο το κειμενο ανεξαρτοποιησης μου απο την δημοτικη ομαδα του δημαρχου βασιλης ζορμπα

Ως εκ τούτου και αφού έχουμε πλέον μια επιβεβαιωμένη είδηση (η ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου) προχωρήσαμε στη δημοσίευση της είδησης. Επειδή όμως δεν είναι σωστό να αιωρούνται κατηγορίες στον αέρα αναμένουμε το συντομότερο το πλήρες κείμενο του κου Αλεξόπουλου ώστε να καταλάβουμε τι εννοεί όταν ομιλεί για "διαπίστωση" των τελείως αντίθετων από τις πρώτες ημέρες αλλαγής της δημοτικής αρχής εν σχέσει με το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξης προεκλογικά καθώς και όταν αναφέρεται σε "έκτροπα". Ας μην ξεχνάμε πως διανύουμε μια περίοδο κατα την οποία αρκετοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους που έμειναν εκτός διοίκησης του δήμου. Εν αναμονή λοιπόν της επιστολής του κου Αλεξόπουλου και ενδεχομένως κάποιας τοποθέτησης του δημάρχου διότι οι δημότες πρέπει να ενημερώνονται όταν γίνονται τόσο σοβαρές καταγγελίες.


Εμείς θα επανέλθουμε σύντομα με νέο άρθρο αναλύοντας την κατάσταση στις παρατάξεις αυτή την πρώτη περίοδο.

Νεότερη Παλαιότερη