Μήνυμα του δημάρχου στο προσωπικό του δήμου

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνεργάτες,


Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται ημερολογιακά ένας ακόμη χρόνος. Με την ολοκλήρωση αυτής της χρονιάς πολιτικά κλείνει μια τετραετία (2007-2010)  και ανοίγει μια άλλη.


Η χρονική περίοδος που πέρασε άφησε ανάμεσα σε εμάς ως διοίκηση αλλά και σε  σας ως εργαζομένους, τέσσερα χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας, αλλά προ πάντων αξιοπρέπειας και βαθιάς εκτίμησης προς κάθε εργαζόμενο.


Με όλες μας τις δυνάμεις διαφυλάξαμε την πληρωμή μισθών και υπερωριών και τα προτάξαμε από τις πληρωμές των προμηθευτών.


Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα αίτημα που εκκρεμούσε για πολλά χρόνια, τη  μεταστέγαση του Δημαρχείου.


Μεταφέρθηκαν όλες οι υπηρεσίες του σε χώρο που εξυπηρετεί  κατ΄ αρχήν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Ακόμη και ο χρόνος μεταστέγασης αποτελεί  ρεκόρ διότι πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμπαράστασή σας.


Στα τέσσερα αυτά χρόνια Μαζί, εσείς ως εργαζόμενοι κι εμείς ως διοίκηση, θεμελιώσαμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με μοναδικό κριτήριο την  απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και ενημέρωση του δημότη-πολίτη.

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις συνέπειες από την οικονομική κρίση, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα σας  για τη διατήρηση των εργασιακών κεκτημένων καθώς θα παραμείνουμε στο πλευρό σας  και στην επόμενη δημαρχιακή θητεία.

Οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά σας ευχόμαστε ολόψυχα

Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Βασίλης Γιαννακόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη